19 12
發新話題

timmy之心底話!! 跪求tk 識我既入.

[Close]

timmy之心底話!! 跪求tk 識我既入.

唉....
我好懷念之前係tk既日子

我仲好記得
我之前 1次團戰都未打過
但路人場 玩左2-3年到
我2為考團係拎路人場既實力出黎就得
之後我夠膽死去考星願(我當時一次團戰都未打過)
同埋我好記得係kfc考我..
之後當然考唔入啦
kfc:你考星願 無可能.... 如果你想變勁既話..tk團岩晒你.. 之後問我入唔入. 我緊係話入啦..
之後入到tk團..
而我岩岩入團果陣
最鐘意既組係
wtc yea 惡來 fung 我  
同埋
我好記得成日同7個人成日玩..
wtc yea fung 惡來 棍 him kkx我
呢7個人 係tk 係我最熟既人
成日一組...
衰然我成日敗點.
wtc 同惡來 係唔會話我
yea開頭係唔會話我..  之後慢慢就話我我,仲唔想同我一隊.
而fung 同我經常係敗點... 不過我多d  
但現在 fung 係我手下敗x
..
之後因為太自大/太串  所以比人踢左
但我唔放棄  再另開分身 再入tk,  
之後因為 比人知道左 所以又比人踢出,

之後就去左冰島.

總結幾樣野(全部都係真心)
tk係教識我打團  tk係我成長既地方
同埋 我唔係有心自大果d  我係想出位,同埋我不溜好自戀(呢樣真係sorry晒)

其實tk真係一個好團黎  
有時又小遊戲, 又多團打.
好後恢比人踢

食 _ 啦 無人識你啵

我比人踢果排 你先入tk... 我2家先同你熟炸!!

無我名  衰人

你廢**粗口**少陣 .. OK? = =  係要自己丟架???你日日輸比我仲出聲
收 皮 啦

峰好勁 唔準咁話no豬 :

勁過條**粗口**樣囉

而fung 同我經常係敗點... 不過我多d  
但現在 fung 係我手下敗x

都唔知你有咩咁嬲
你識我  都知我係咁啦
我係咁鐘意自大

.                                                     .

timmy. 如果你想.入番黎is ok. 唔洗開分身入黎

.                                                                                     .

引用:
原帖由 C.TunG 於 2010-9-2 22:10 發表
我都比人西左啦.
無得入番嫁啦
可以令到我踢人係十分難得
你係第1個我連續踢兩次的人

自己去loser就去loser啦
25就25啦
咁多嗲  比人西 = 你抵死

你想留係tk 就唔好過檔去考loser
過檔考完loser 又要係m群度係咁講loser 野

個日夜晚你同個yan 係咁講考完loser d野   我已經頂唔順踢曬2件
係唔知邊個又add 返你

+返都算  諗住吾再踢   點知你又要係度扮唔係25   講到自己冇錯咁   
你有冇d良知?   成個tk wtc,惡來,yuna kfc個堆都教過你   點知打完比賽又係過檔狗  同謙有乜分別?

好心你一衰就做到勁衰啦     學下謙咁講 "好想打tk" "滅tk" 個d
我心仲會安樂d  

你咁樣扮無辜/.\   好難頂   

神呀救救我 一把年紀喇 一個愛人都沒有

老老實實
你二五既唔係問題
學ccw話齋
你保留tk m群 去loser
可以接受
但你一直企圖保持雙團
而同時係tkm群 講loser野
實在令人憤怒

你可以學下hana kk咁
明明雙團的,但佢係tk活躍既同時
又冇狂講其他團既野
所以係tk尚可保持客人身份留在m群

而想入返tk既tung?!
請脫落以往被踢的原因後
tk自然歡迎你們以沒團身份來應考

TK冇話過唔比雙團 我又wind y-ggh n.g lava 5vie 都冇事   如果想返黎msn叫我  (某人之外 不可一,不可再)

19 12
發新話題