發新話題

今日d團既人又彈game啦 真係...日日...

[Close]

甘你係D團GE人

你走場我地只會有印象係D團人走 明嗎?
果場我都係到!!  你知自己走就咪入團LA
請有品!!!

回復 7# 的帖子

話埋你.... 你有份走咩...
回上面貼: 其他人走都冇咩野 1次2次姐
琴日玩左場 ╭DeviL★紙入左黎又話自己怕彈game wo講左好多無聊野  
最後成場掛機-..-

唉 重覆我第1回覆~

引用:
原帖由 CalVinXD 於 2010-9-2 01:44 發表
你走場我地只會有印象係D團人走 明嗎?
果場我都係到!!  你知自己走就咪入團LA
請有品!!!
回andgray1223的 你明嗎?
至於第2場 掛機件事都唔多講 佢鐘意係夜晚on or 你地有機同佢玩 咪知lo~
嘿 我都有架 走場 斷線果d 冇可能冇ge~
回Sing:至於那個掛機問題 不知大家有沒有發現 有時玩家斷了線會顯示xxxx已被攕滅
最後沒有該英雄的控制權而又分得他所得的金錢  這也是值得留意的地方!!
我唔知呀-..- 冇試過冇聽過 唔知~

哇 睇完笑左 ___呀-.-...

引用:
原帖由 ╭DeviL★紙 於 2010-9-3 00:45 發表
笑左咯, 你地話唔比走場加埋- -我部機又廢,,味掛.LO 你地想造我走場就話我.D團- -?我一個人代表灑,?
請有品 唔該(大家)
同埋又重申 所以團人士走左 or 斷左!?  我地印象多數團名 同比個團個印象差左 唔係1個人lo
唔好講埋d白痴 ___野~

講得好呀-..-

引用:
原帖由 StaRK〞LoK 於 2010-9-3 01:58 發表
可沒人這樣說.自己走了場還那麼大口氣.辛苦貴為團長的板主.
好好教下團員吧
Good! 講得好! 條友真係好小 學雞睇下佢d回覆 完全唔覺得自己有問題...
請有品la 睇返自己 就算厄post都係因為你....
其他人睇完你地覺得岩嗎~
上面  ___<係 小 學雞 禁言左 sor.. 冇下次~

頂..佢痴左呀..

引用:
原帖由 ╭DeviL★紙 於 2010-9-3 16:56 發表
小 學雞 ?點為之___呢請問.?莫非你大陸落黎連小學都味讀過.? ___人人都做過.可能你就係冇做過___.所以你D思想就衰(能)過D___ .凸﹏凸.
條友都唔知咩事 ... 佢只係覺得個世界人人串佢 冇睇自己咩事....
唔好再做d無聊到 人地睇完會笑事情la...
唉 我都唔再回la  而加感覺真係變左比小 學雞煩 問埋d唔知咩問題 答d唔知咩答案....

發新話題