60 1234
發新話題

今日d團既人又彈game啦 真係...日日...

[Close]

今日d團既人又彈game啦 真係...日日...

今日d團既人又彈game啦 真係...日日都有game彈
我都廢事擺落黑名單個post
加返段 之前既rp先

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

彈game唔出奇呀

你都可以架

喂- -我真係彈.加.wo-信唔信你話事= ,=
我認我係有走場,,你係針對我既就唔好講.D團.OK? 3日月都擺左我RP上`黎吧,唔通你想呃.POST?

引用:
原帖由 ╭DeviL★紙 於 2010-9-2 00:49 發表
喂- -我真係彈.加.wo-信唔信你話事= ,=
我認我係有走場,,你係針對我既就唔好講.D團.OK? 3日月都擺左我RP上`黎吧,唔通你想呃.POST?
咁你認走埸就最好啦 咁版主幾時做野先?
你係d團既人 唔講d團講咩團 ?

甘你係D團GE人

你走場我地只會有印象係D團人走 明嗎?
果場我都係到!!  你知自己走就咪入團LA
請有品!!!

我都係D團架 你做咩話埋我

引用:
原帖由 LanceWong01 於 2010-8-31 00:30 發表
今日d團既人又彈game啦 真係...日日都有game彈
我都廢事擺落黑名單個post
加返段 之前既rp先
樓主咁中意針我地團既a0a??   其他人走又唔見你開post講wor  

我地邊忽得罪你a0a?? 比人殺得多唔鋸定點呀

引用:
原帖由 LanceWong01 於 2010-9-2 01:42 發表

咁你認走埸就最好啦 咁版主幾時做野先?
你係d團既人 唔講d團講咩團 ?
走場....日日都有架啦.......仲有我想問呢..唔係多次走場先記名咩

回復 7# 的帖子

話埋你.... 你有份走咩...
回上面貼: 其他人走都冇咩野 1次2次姐
琴日玩左場 ╭DeviL★紙入左黎又話自己怕彈game wo講左好多無聊野  
最後成場掛機-..-

引用:
原帖由 CalVinXD 於 2010-9-2 17:11 發表
話埋你.... 你有份走咩...
回上面貼: 其他人走都冇咩野 1次2次姐
琴日玩左場 ╭DeviL★紙入左黎又話自己怕彈game wo講左好多無聊野  
最後成場掛機-..-
我有走過場架
唔明點解係要話DEVIL 咯, 我同佢地冇關係,  每個團總會有人走場 難道走場就唔可以入團??

如果你自問你沒走過場,甚至未試過斷線  我認為你的抱怨是沒有錯
可是如果人地也真的只是斷線 我希望你能理解
至於那個掛機問題 不知大家有沒有發現 有時玩家斷了線會顯示xxxx已被攕滅
最後沒有該英雄的控制權而又分得他所得的金錢  這也是值得留意的地方

唉 重覆我第1回覆~

引用:
原帖由 CalVinXD 於 2010-9-2 01:44 發表
你走場我地只會有印象係D團人走 明嗎?
果場我都係到!!  你知自己走就咪入團LA
請有品!!!
回andgray1223的 你明嗎?
至於第2場 掛機件事都唔多講 佢鐘意係夜晚on or 你地有機同佢玩 咪知lo~
嘿 我都有架 走場 斷線果d 冇可能冇ge~
回Sing:至於那個掛機問題 不知大家有沒有發現 有時玩家斷了線會顯示xxxx已被攕滅
最後沒有該英雄的控制權而又分得他所得的金錢  這也是值得留意的地方!!
我唔知呀-..- 冇試過冇聽過 唔知~

引用:
原帖由 ╭DeviL★SinG 於 2010-9-2 22:49 發表
如果你自問你沒走過場,甚至未試過斷線  我認為你的抱怨是沒有錯
可是如果人地也真的只是斷線 我希望你能理解
至於那個掛機問題 不知大家有沒有發現 有時玩家斷了線會顯示xxxx已被攕滅
最後沒有該英雄的控制權而又分 ...
笑q左 以後d人走埸 話斷線 唔該大家唔好再講野

笑左咯, 你地話唔比走場加埋- -我部機又廢,,味掛.LO 你地想造我走場就話我.D團- -?我一個人代表灑,?

60 1234
發新話題