26 12
發新話題

咁多位口口聲聲彈GAME既朋友

[Close]

咁多位口口聲聲彈GAME既朋友

其實呢,我玩咁奈都係未試過彈WAR3囉
我真係諗唔到有咩合理理由會彈GAME
唯一一個理由就係用MH

D人玩MH有另一個証明,就係佢地玩完一場之後,係要RE WAR3既
佢地唔可以同時玩兩場,因為係上一場開左MH,係新一場一開頭果陣會彈走你,所以要
重開WAR3

你可能話佢地廢機,要REWAR3先唔會LAG,但係你地留意下,LAG走既多數
會有斷線幾廿秒先會去左,而D人就係一彈就走,好似走場咁樣,因為開MH VLAN
發現WAR3有異常係會即彈GAME,而唔會LAG走咁彈

玩信長開MH可以理解,但係係火影都要開,就真係……

我都係試過LAG到要被迫斷線

一定係mh先會彈ge????   我都試過LAG到斷線啦唔一定係用左mh先會彈架

引用:
原帖由 kilili 於 2010-8-29 19:09 發表
一定係mh先會彈ge????   我都試過LAG到斷線啦唔一定係用左mh先會彈架
你都識講,係LAG到斷線,唔係彈GAME

唔知有冇人試過玩玩下冇啦啦彈左出去有d英文字..之後幫你山埋個war3

引用:
原帖由 kilili 於 2010-8-29 19:15 發表
唔知有冇人試過玩玩下冇啦啦彈左出去有d英文字..之後幫你山埋個war3
好少  係其他GAME先試過咁樣

<<<<<<<<<<<

我一係就斷上網 一係就斷vlan

我都未試過會斷線= =

同埋我都認同你

其實係會架  我之前同fd 玩   試過一彈 就山左個war3 之後彈左個 咩咩 memory 唔夠之類戈d-_-    唔知咩事  唔一定關mh事既-3-

我係網吧都試過玩玩下直情藍屏..

彈GAME好多完因,之前係網吧玩無啦啦彈出英文字句之後幫你閂GAME,有次部機自動重開(聽人話網吧機長期開會燒版所以有呢個程況),又有次玩下變藍MON

講咁多做咩  你試下玩完一場巨精再玩火影睇下囉
某D地圖係會搞到你玩另一個圖彈  e.g.火影2.3守之類(舉例)

你自己未試過唔代表唔會lor唔好意思
你估個世界樣樣野都順風順水架?

引用:
原帖由 Cares 於 2010-8-30 10:20 發表
講咁多做咩  你試下玩完一場巨精再玩火影睇下囉
某D地圖係會搞到你玩另一個圖彈  e.g.火影2.3守之類(舉例)

你自己未試過唔代表唔會lor唔好意思
你估個世界樣樣野都順風順水架? ...
講真,我就真係未試過係一個區玩到一場巨精再玩一場火影
同埋我講緊我未試過正常彈,我緊係唔明點解會嫁

我真係試過開MH會彈GAME姐,其他既可能真係一次都未試過囉

都係果句啦,咩可能都有,係唔係MH彈就真係自己先知既,要搵藉口,大把啦,我話斷上網呀,屋企停電都得嫁係咪先

..你都話咩都有可能啦...........咁講咁多做咩

引用:
原帖由 kilili 於 2010-8-31 00:41 發表
..你都話咩都有可能啦...........咁講咁多做咩
有可能姐,有可能性加嘛

MH可能性係最大

26 12
發新話題