發新話題

敢問JaiteAm I WG e個團點解d人可以咁,只反映某人

[Close]

敢問JaiteAm I WG e個團點解d人可以咁,只反映某人

香港私人滑水server見到個人
名字:JaiteAm I WG {LUCKY STAR FANS}
佢輸左就要罵人,言語極之人身攻擊
屈人係外掛
講我係咩透視....等等等等
本身e d野都見得多
但係難以忍受佢態度極之惡劣
而且仲話要唱衰本人,令我想問[在遊戲中殺你  是等於殺你全家嗎?]
本人uglybaby
只所以在這開post  其實係因為我搵5到佢果個團既人  向佢投訴
只好給各位英明既公正人評下理
我是外掛嗎  囧....
uglybaby 上

佢玩自己個監獄場都係狂殺t..唔洗理佢..佢有點傻傻的說 唔洗理佢..同佢串幾野=冇事 就ok
Team Fortress 2 : 咖啡仔

佢地個團D人成日都係咁   都唔係第一次見啦   

麻麻啦 你外唔外掛我就真係唔知
但佢地個監獄場真係膠到無能
我就係咁笑 你就唔知啦
個埸有防外掛既 就佢唔岩 無既 就你唔好彩 明?

唉"""只能說一句   真不幸  遇上d咁既人

引用:
原帖由 terencepat 於 2010-8-26 02:50 發表
佢地個團D人成日都係咁   都唔係第一次見啦   
唔關團事,關佢個人問題.0k?

引用:
原帖由 業少 於 2010-8-26 04:49 發表
麻麻啦 你外唔外掛我就真係唔知
但佢地個監獄場真係膠到無能
我就係咁笑 你就唔知啦
個埸有防外掛既 就佢唔岩 無既 就你唔好彩 明?
有防外掛唔得?_?膠到無能既 你開個場比我地玩囉 睇下膠唔膠

我係jaiteam既人
我希望以上既回覆或開post者只係對某人不當行為作出回應
而唔係針對全團所有人
對於wg呢個團員
佢原名watergun,應該唔係好多人識佢

vvvvv以下無心鬧人vvvvv
wg佢其實學歷只到6年級
可能思想未夠完善
或者過於主觀
所以先認為你係外掛

所以希望你當呢件事係閒話一則,唔好針對呢件事而作出類似唱人既行為

另外wg尋晚係m群都講過話呢個ser係膠ser,不過我唔認為,因為我都周不時去玩
仲有,監獄ser既admin名單早前已經將wg除名

有問題可以係cs搵到我
我cs名:JaiteAm | YayA=]

引用:
原帖由 147852369510 於 2010-8-26 13:44 發表
我係jaiteam既人
我希望以上既回覆或開post者只係對某人不當行為作出回應
而唔係針對全團所有人
對於wg呢個團員
佢原名watergun,應該唔係好多人識佢

vvvvv以下無心鬧人vvvvv
wg佢其實學歷只到6年級
可能思想未夠完 ...
yaya?= =咁佢係升6年班定佢9月升上中一

引用:
原帖由 q28577385 於 2010-8-26 13:54 發表

yaya?= =咁佢係升6年班定佢9月升上中一
我地都唔知你可以估下

引用:
原帖由 CCk-3- 於 2010-8-26 14:03 發表

我地都唔知你可以估下
可能升上小6 哈哈

發新話題