發新話題

vlan玩家質素如此低下?有更差?

[Close]
引用:
原帖由 Pvt.Allen 於 2010-8-14 23:13 發表
Star- - ?
and
你放個DEM 出黎做乜,唔想開game 睇lor
又唔放avi
大佬....點開GAME 睇先得嫁...

引用:
原帖由 godjojo 於 2010-8-14 23:14 發表

大佬....點開GAME 睇先得嫁...
放去l4d2/l4d2
開game
"~"打playdemo 1

PS 去貼圖影片區會見到會員hihi1210 post 過一個外國教學片,可睇+回
關鍵字demo

引用:
原帖由 Pvt.Allen 於 2010-8-14 23:17 發表

放去l4d2/l4d2
開game

PS 去貼圖影片區會見到會員hihi1210 post 過一個外國教學片,可睇+回
關鍵字demo
唔見喎大大...打DEMO  唔見hihi1210 post.......@@
不過你的方法work....多謝大大

引用:
原帖由 Pvt.Allen 於 2010-8-14 23:17 發表

放去l4d2/l4d2
開game

關鍵字demo
讚好!
而家睇先!
樓主講d唔講d...= =

引用:
原帖由 godjojo 於 2010-8-14 23:20 發表

唔見喎大大...打DEMO  唔見hihi1210 post.......@@
不過你的方法work....多謝大大
都係睇唔到,等youtube

版主聽朝就搞點曬你地
咁多粗口(張帖入面)

睇完!!

最後果度極度差.....係咁講粗口 仲要係alltalk下

之前d 私人恩怨睇唔到....之後果度樓主係咁比人___..

睇完改變想法lor
反而認為樓主錯....
得下個video幾搞笑下=]

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1
教學

好低能 對面d人講野...
青娃叫?成人電話?鄉音?
講真 好低能...為啖氣,搞到自己成個kai子咁..
我好似聽到有人話自己中7?
如果係真 真係sosad...

不過樓主,我聽佢地講野 又真係好似你串人地先
同埋你係咪hea玩定實力係咁...?實力有待改善..
同埋憑呢條片,睇唔到樓主你所講佢地串人...
只聽到對面串你

我地知佢地錄音 所以扮聲
我地都唔想 ...  我地估唔到佢會錄音 同搞大佢
我地無人 讀中7  
講真 我只想打機 我都唔想搞咁多野
佢又話 咩高登 我真系俾佢笑死
如果 一個對手唔尊重你 重串你
大家 你話點? 有無火既感覺?

聽講呢4條勁人fd底係>[left 9 dead 2]ser name...長註

引用:
原帖由 liklik2005 於 2010-8-14 23:55 發表
我地知佢地錄音 所以扮聲
我地都唔想 ...  我地估唔到佢會錄音 同搞大佢
我地無人 讀中7  
講真 我只想打機 我都唔想搞咁多野
佢又話 咩高登 我真系俾佢笑死
如果 一個對手唔尊重你 重串你
大家 你話點? 有無火既 ...
點樣5尊重你?.?
點串你?.?

"筆記本"冇裝L4D,有冇人有辦法俾我睇到條片?

回復 42# 的帖子

麻煩自已睇番上面既幾篇野

引用:
原帖由 0okuo0 於 2010-8-14 23:50 發表
好低能 對面d人講野...
青娃叫?成人電話?鄉音?
講真 好低能...為啖氣,搞到自己成個kai子咁..
我好似聽到有人話自己中7?
如果係真 真係sosad...

不過樓主,我聽佢地講野 又真係好似你串人地先
同埋你係咪hea玩定實力 ...
開all talk點打呢...orz
你認為還可以正常遊戲嗎?
其實第一關係600:45分...我係第2關先入
實力呢樣好主觀
我認為自己廢咁囉^^
晞{♣}

發新話題