34 123
發新話題

[Left 4 Dead] [L4D2]因為係新手...所以就比人KICK

[Close]

[L4D2]因為係新手...所以就比人KICK

本人係1個叫 [36 44VS]
入到去比ADMIN KICK左1次又1次
最後重要BAN人

原因就係我玩得唔似新人
所以就要比人BAN

原來vlan d 人係感冇品
請小心Yu<--用ADMIN權力亂KICK人
唔通玩得唔似新手..就要比人冇原冇因感KICK ?

希望大家小心D
一個叫Yu
一個係場主(36danieeric)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

原因就係我玩得唔似新人 <---咁你抵KICK WO..人地帶新手..你又扮新手= =

引用:
原帖由 squall111483 於 2010-8-13 19:59 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2555032&ptid=272292][/url]
原因就係我玩得唔似新人  
我扮咩新手?
SORRY..我唔識扮牙
宜家你係邊個
你講你話我唔係新手...
點先叫唔係新手...點叫老手
你又唔係咩大人物
awp哥
你話你自己係SK GAMING啦@__@

剛剛對面不知道係唔係輸得太多
CLOSE SER

我係當時在場既另一個admin

樓主被kick既原因係因為新手?  可笑.
新手會做特感個陣一直企係人類目視範圍內唔作出任何攻擊動作亦唔逃走?
新手會用boomer一直同人類保持距離+故意比人類見到等人射死佢?
新手會用charger係smoker捉住一隻落單既人類之後故意打死隻smoker?(當時拉住之後既情況係離遠卡住左, 無拉埋身. 隻人類同smoker既位置有一段距離, 唔好同我講唔小心打中隻smoker.)

用 "新手" 黎形容樓主簡直侮辱左d初學者
樓主跟本唔係玩  係有心入黎搞事  比人kick左就上vlan開d扭曲事實既post
而且  樓主係對面team搞事個一場  我同場主呢team既分數一直領先緊  熄ser亦係玩完哂成個dead center之後既事
我理解唔到 "輸太多close ser" 係點樣一回事

我唔明#2點解話我地帶新手  重申一次, 我地team既分數係領先既
有實力既點解唔認真打?  故意裝出讓賽既樣子實在令人討厭.

另外, "server admin: Yu" 同咩 "Terry" 係兩個人黎  佢地無任何關係  樓主唔好將自己想像既人物身份當成事實黎講或者嘗試拖無關既人落水

我認為樓主走入人地ser搞事然後再上vlan亂up野既行為非常無聊,
同你玩簡直阻我時間.

係呀,係我ban你既,咁又點??我ban你唔係因為你係唔係新手既問題,係你一入到黎做屍已經
係度玩野啦,重生左唔打,特登係人面前跳黎跳去,咁唔係玩野?到做人果時又係度狂笑,新手都唔會咁做啦,你當人地傻架?? 唔知係邊個冇品先呢??入人地個場仲要玩野,唔係我一個人睇到,頭先同你一team既人都知道你係度做緊乜啦,我同fd本來剩係想好好地打鋪機,你入黎搞破壞想點先??所以我ban左你我覺得一d問題都冇喎!!!我唔ban你唔通有得你繼續係度玩野呀?你咁做會覺得好型咩??好心就唔好做埋d低能野啦,我相信你係其他場咁玩野法,d場主都會kick你啦,仲要特登開個新ac開post講....唉......

呀,仲有......我唔係叫terry囉,記住下次睇清楚d先喇

另外要澄清一樣野,今次件事係我整出黎既,你第一次比人kick都係我叫場主kick你既,唔關場主以及其他人事,唔該唔好亂咁話人地點解會無啦啦kick你!!!同埋請你諗下點解要ban你,咁多人唔ban剩係ban你一個?你真係一d問題都冇???

另外係度因為呢件事而受到影響既人講聲唔好意思先(包括頭先對面team既人)...
Yu<----永久新手

引用:
原帖由 MoRn!nG 於 2010-8-13 21:23 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2555970&ptid=272292][/url]
我係當時在場既另一個admin

樓主被kick既原因係因為新手?  可笑.
新手會做特感個陣一直企係人類目視範圍內唔作出任何攻擊動作亦唔逃走?
新手會用boomer一直同人類保持距離+故意比人類見到等人射死佢?
新手會用charg ...
我玩得好唔好
我相信唔係由你地講
係由我果邊D人講先會好似比較好D囉
重有如果我真係感樣玩的
我相信果時我果TEAM早就KICK左我啦
點解要ADMIN出手
定係有人用權力呢?

我都覺得好可笑

但你事實係我玩的時候,無原無故KICK同BAN
唔知係你唔小心定係錯手

加上我TEAM當時有個叫"HARDY"的人
不知道係唔係你D"好朋友"

佢要KICK 我...可惜KICK唔到
所以ADMIN就無原無故KICK

重有...如果你理解唔到 "輸太多close ser" 係點樣一回事
因為你唔係到囉A___A

重有...玩GAME邊一個唔係浪費時間@___@?
你本身已經浪費左好多時間
由你睇我衣個POST..係你個角度都係浪費緊自己時間
如果你覺得感浪費自己時間..不如去讀書吧啦@@
小朋友
我同你D感嫁人講野都浪費左好多時間

引用:
原帖由 iwyuyu 於 2010-8-13 21:31 發表
係呀,係我ban你既,咁又點??我ban你唔係因為你係唔係新手既問題,係你一入到黎做屍已經
係度玩野啦,重生左唔打,特登係人面前跳黎跳去,咁唔係玩野?到做人果時又係度狂笑,新手都唔會咁做啦,你當人地傻架?? 唔知係邊個冇 ...
係呀,係我ban你既,咁又點??
我相信你衣一句已經足夠了
BAN我的時候
你問左1個人叫MOUSE.B
佢係唔係你朋友

我相信你衣D感嫁ADMIN
要KICK要BAN 可以比100M個原因比對方
因為你地有權
我地衣D 新手
只好每次都比你地BAN同KICK
如果我係佢個朋友..你地衣一班垃圾一定唔會KICK
所以我先要開POST
講比其他人知你地嫁行為

不過..唉..算吧啦..你衣D感嫁人未有係入人地SER走場@@

睇黎樓主都幾固執
我講左咁多野, 你都仲要堅持係 "無緣無故"
ser係我地開, 我地同時認為有人搞事, 然後kick人.
事情就係咁樣, 並非樓主所堅持既 "無緣無故"

你話你個隊有個叫hardy既人. sorry, 我地唔識佢.
如果樓主係都要胡亂猜測人物關係, 再將一切想像為黑幕, 我都無你辦法.
你話個hardy都想kick你, 好明顯唔係淨係我地覺得你有問題.

你話熄ser個陣我已經唔係度
我地一班fd玩完一章vs, 玩夠啦, 然後我地d人都已經差唔多走哂(包括場主都已經走左), 呢個時候熄ser有咩問題? 場主走左都唔知你入面邊隊高分d啦.
場主自己都已經走左無玩緊, 做咩一定要開住個ser比你玩, 你比左錢呀?
如果話玩完一章遲左熄ser都有問題既, 咁就真係唔好意思, 我地一個破解版既vlan server仔, 無咁多義務去監管個server到咁既程度.

玩game哂唔哂時間呢樣野我無興趣同你討論
最起碼我認為同一d真係想打vs既人玩 比起同你玩有意義得多
而且post係你開既, 開post唱人無諗過人地會上黎反駁你?
我覺得你係自己浪費自己既時間.
而家我d fd比人開哂名亂咁唱, 我上黎係為左講出我所見到既野, 等其他睇post既人唔好誤會我d fd.

另外mouse.b亦同事件無關, 真係希望樓主唔好自己想像太多黑幕出黎.

我地係vlan開個server仔, 認為有人搞事, 唔用admin kick, 唔通報警等警察黎落口供?

至於你話我地會入人ser走場, 亦係閣下既胡亂猜想, 亂咁搵野黎講都唔該有個譜.

你地講咁多野..不如出來隻抽啦

我係個場嘅場主......我要講返幾件事先
1.全件事我唔知情,都唔知admin做咩kick你,請唔好拉我落水
2.個Hardy同mouse b我地都唔識,我地識嘅基本上係我果team
3.冇人話你係新手,請唔好對號入座
4.玩第二章果時因為我睇到你個post,我想果幾個admin講清楚件事先,所以我要熄server
5.正如Morning同iwyuyu所講,係果陣時有某人係到"明玩野"(例如特登係人面前跳黎跳去,做人果時又係度狂笑等等)而我都有睇到,我係果個人做咩事

如果有人係果段時間有係36 44VS到玩過嘅,請出黎講清楚成件事,唔好令到其他人聲譽受到影響

本人冇話幫邊個講野,而岩岩係我個server玩嘅2個admin都比我話過

大事化小
引用:
原帖由 calsonchiu 於 2010-8-14 01:33 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2557527&ptid=272292][/url]
你地講咁多野..不如出來隻抽啦
本人唔認同隻抽就可以解決到問題,e個係伺服器同玩家之前嘅問題

引用:
原帖由 kaka0512 於 2010-8-13 23:57 發表

係呀,係我ban你既,咁又點??
我相信你衣一句已經足夠了
BAN我的時候
你問左1個人叫MOUSE.B
佢係唔係你朋友

我相信你衣D感嫁ADMIN
要KICK要BAN 可以比100M個原因比對方
因為你地有權
我地衣D 新手
只好每次都比你地 ...
-0-奇實我唔知咩事x_x only知你地嘈緊
仲有我識yu的 係你唔識我a_a

引用:
原帖由 MoRn!nG 於 2010-8-14 01:06 發表
睇黎樓主都幾固執
我講左咁多野, 你都仲要堅持係 "無緣無故"
ser係我地開, 我地同時認為有人搞事, 然後kick人.
事情就係咁樣, 並非樓主所堅持既 "無緣無故"

你話你個隊有個叫hardy既人. sorry, 我地唔識佢.
如果樓 ...
我固執是否都唔係好關你事@@
有人搞事..真係唔知點有有人搞事啦?
如果做人笑叫有人搞事?
好多人都鐘意玩語音嫁啦
原來用左叫有人搞事?

不如你個SER下次開果時講左比人知
"入我個SER..唔好用語音.我會KICK/BAN你"
感我未唔入囉
L4D2 比得個語音人地用,原來都要比人話

熄ser冇人講有問題...不過剛剛好果時對面係感比人SM
又有個ADMIN,又剛剛好輸左好多分..感姐
如果你當時不在場..你加把口有咩用呢?

至於你話我地會入人ser走場, 亦係閣下既胡亂猜想, 亂咁搵野黎講都唔該有個譜.

我相信Yu要走場..當時有好多人都見到
HETER同晞都見到
唔知我點亂咁搵野黎講啦

引用:
原帖由 36danieleric 於 2010-8-14 02:05 發表
我係個場嘅場主......我要講返幾件事先
1.全件事我唔知情,都唔知admin做咩kick你,請唔好拉我落水
2.個Hardy同mouse b我地都唔識,我地識嘅基本上係我果team
3.冇人話你係新手,請唔好對號入座
4.玩第二章果時因為我睇到你 ...
(例如特登係人面前跳黎跳去,做人果時又係度狂笑等等)而我都有睇到,我係果個人做咩事

姐係原來做怪係唔可以跳?感HUNTER點算牙@@
姐係HUNTER係人面前跳黎跳去,就係叫做搞事@@
原來感就係要比人KICK同BAN?
嘩...你一日感未要KICK好多人囉?自己要KICK囉@@?

加上你都識講..你係做人嫁..我係做怪嫁
我玩得唔好...就要比做人果邊KICK
好似唔係好講得通@__@

好多人都鐘意玩語音嫁啦
原來用左叫有人搞事?
不如你個SER下次開果時講左比人知
"入我個SER..唔好用語音.我會KICK/BAN你"
感我未唔入囉
L4D2 比得個語音人地用,原來都要比人話
原來語音係唔用得嫁
哦....宜家明曬...

入你"36danieeric"個SER原來有3個要求:

1.用語音,比人BAN
2.可以不過會比人BAN
3.唔好得罪我地ADMIN同埸主,比人BAN

嘩..感唔知VLAN 有幾多有會入啦A___A

引用:
原帖由 傻MoUsE 於 2010-8-14 03:53 發表

-0-奇實我唔知咩事x_x only知你地嘈緊
仲有我識yu的 係你唔識我a_a
當時正正佢問左你1個問題
Yu : MoUsE.B你識唔識佢
你:我唔識佢

所以感我就比人ban
嘩...好有admin power 牙
原來衣d唔係無緣無故
我真係唔知係咩啦

34 123
發新話題