發新話題

[Left 4 Dead] [L4D2]因為係新手...所以就比人KICK

[Close]
不如等我講番成件事嘅經過啦
當我同其他兩個admin做緊人嘅時候,
我,Yu同漣都睇到有一個玩家係我地視線範圍之內胡亂跳動(唔係一般hunter嘅跳)
所以Yu同漣佢地兩個就認為該玩家唔係嘅玩對抗
因此admin都kick左佢
引用:
原帖由 kaka0512 於 2010-8-14 13:21 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2559398&ptid=272292][/url]

我固執是否都唔係好關你事@@
有人搞事..真係唔知點有有人搞事啦?
如果做人笑叫有人搞事?
好多人都鐘意玩語音嫁啦
原來用左叫有人搞事?

不如你個SER下次開果時講左比人知
"入我個SER..唔好用語音.我會KICK/BAN你"
...
我知道語音係冇問題嘅,我都有用
但係如果經常用語音(狂笑之類)令到其他人覺得煩躁咁就唔同講法
引用:
原帖由 kaka0512 於 2010-8-14 13:27 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2559459&ptid=272292][/url]

(例如特登係人面前跳黎跳去,做人果時又係度狂笑等等)而我都有睇到,我係果個人做咩事

姐係原來做怪係唔可以跳?感HUNTER點算牙@@
姐係HUNTER係人面前跳黎跳去,就係叫做搞事@@
原來感就係要比人KICK同BAN?
嘩...你一日 ...
上面都講左,我地講嘅唔係hunter跳,而係企正人地面前係到space跳
而兩位admin都覺得你係搞事,所以先kick/ban
仲有,我相信如果你得罪左我地,我地唔會就咁kick/ban你

引用:
原帖由 36danieleric 於 2010-8-14 15:24 發表
不如等我講番成件事嘅經過啦
當我同其他兩個admin做緊人嘅時候,
我,Yu同漣都睇到有一個玩家係我地視線範圍之內胡亂跳動(唔係一般hunter嘅跳)
因此admin都kick左佢

我知道 ...
我,Yu同漣都睇到有一個玩家係我地視線範圍之內胡亂跳動

如果胡亂跳動就唔係玩L4D2...我真係唔係好明啦
如果我真係胡亂跳動...做怪果邊早就KICK左我啦
定係ADMIN亂KICK 人之後找個直口呢?
加上你當時都識講.你係做人...我當時做怪,
你又唔係同我一隊..因為你地係ADMIN就可以亂感KICK 人?

認為?
我認為你都唔識做場主牙
亂感比人做ADMIN..亂感KICK 人

但係如果經常用語音(狂笑之類)令到其他人覺得煩躁咁就唔同講法

如果感易煩躁.我相信你有煩躁病
要去睇下醫生

仲有,我相信如果你得罪左我地,我地唔會就咁kick/ban你

真係...衣點我真係唔知道了
做左都唔會講比人知啦A___A

大事化小當然係想小事化無!!
但你地亂感KICK人同BAN人叫人地大事化小,
小事化無?
定係只係你怕事,要人地
大事化小呢?
明明做左D感嫁事,唔通怕比人知牙?

kaka哥你夠啦,我唔想再同你討論
係,你係我地admin kick嘅
我相信如果你冇事佢地一定唔會kick你
我成件事講左出黎,我唔再作任何討論
各位vlan自己睇下誰對誰錯啦
入唔入我server玩都係你地嘅事

我諗 樓主都唔想同d傻仔一齊玩

甘就唔好入佢地場玩 費事又比人kick多鍋

引用:
原帖由 36danieleric 於 2010-8-14 22:28 發表
kaka哥你夠啦,我唔想再同你討論
我成件事講左出黎,我唔再作任何討論
入唔入我server玩都係你地嘅事 ...

感就係囉..KICK左人地就唔好講感多野啦
重要講到好似好好感...人都比你BAN

我相信佢冇得KICK我...因為明明都唔係同一隊
點解可以KICK對面隊D人呢?
鐘意走去KICK對面D人...唔鐘意就BANE對面D人
點講都好似唔係太好囉...正正係ADMIN
要KICK要BAN,我地衣Dvlan仔有咩方法牙
只好比你衣d感嫁人亂kick同ban囉

我相信都我都知道誰對誰錯
如果唔係你地
亂kick同ban人

未唔會有D感嫁事囉

引用:
原帖由 windsang 於 2010-8-15 11:53 發表
我諗 樓主都唔想同d傻仔一齊玩

甘就唔好入佢地場玩 費事又比人kick多鍋
我相信下次有SER都要小心D A__A
NO.3

引用:
原帖由 kaka0512 於 2010-8-15 12:24 發表

我相信下次有SER都要小心D A__A
NO.3
遇到傻仔 我都會kick

引用:
原帖由 windsang 於 2010-8-15 12:33 發表

遇到傻仔 我都會kick
最好不過啦@___@
你會唔會玩VLAN個比賽?

引用:
原帖由 kaka0512 於 2010-8-15 18:59 發表

最好不過啦@___@
你會唔會玩VLAN個比賽?
都冇乜點玩L4D
返完工返黎都冇乜時間玩

引用:
原帖由 windsang 於 2010-8-15 19:41 發表

都冇乜點玩L4D
返完工返黎都冇乜時間玩
你自己都講冇咩勁人-口-
講唔定你囉第1 呢A___A

引用:
原帖由 kaka0512 於 2010-8-15 19:51 發表

你自己都講冇咩勁人-口-
講唔定你囉第1 呢A___A
大蝦唔食細米

引用:
原帖由 windsang 於 2010-8-15 22:10 發表

大蝦唔食細米
比賽獎勵:冠軍-vLan V.I.P會藉3個月
     亞軍-vLan V.I.P會藉2個月
     季軍-vLan V.I.P會藉1個月

都算係感掛-0-

引用:
原帖由 kaka0512 於 2010-8-16 01:00 發表

比賽獎勵:冠軍-vLan V.I.P會藉3個月
     亞軍-vLan V.I.P會藉2個月
     季軍-vLan V.I.P會藉1個月

都算係感掛-0-
食幾個lunch 都冇左

不過獎品唔係point

-.-你食左??
我相信最後果幾日會有好多人POST
کaþKa

發新話題