26 12
發新話題

[交流] 事實上 比佢地叫到佐佐番木葉又點- -?

[Close]

事實上 比佢地叫到佐佐番木葉又點- -?

e家都冇叫啦...

之前叫系因為反去可以唔洗死

佐助是宇智波唯一的後人,木葉的統治者希望可以把這種血脈再次發揚光大,打算用佐助作為配種之用.於是便希望佐助可以留下.
而鳴人還把佐助當作朋友,才希望他留番木葉.

- -差d以為左左木小次郎

配種 我鐘意e個字-.-
但木葉的統治者有希望過發揚宇智波一族咩?..

引用:
原帖由 SiU★謙 於 2010-8-12 22:53 發表
不同時代有不同想法

佐助系 宇智波既繼承者. 所以要留在木葉  估

好有用架 戰力大大提升
最後既寫輪眼(生到後代既)

引用:
原帖由 orangejuice 於 2010-8-12 22:40 發表
佐助是宇智波唯一的後人,木葉的統治者希望可以把這種血脈再次發揚光大,打算用佐助作為配種之用.於是便希望佐助可以留下.
而鳴人還把佐助當作朋友,才希望他留番木葉. ...
紅字為重點
搞到佢好似豬咁..........

而鳴人還把佐助當作朋友,才希望他留番木葉.
傻小子by kin

引用:
原帖由 我要殺人 於 2010-8-12 22:51 發表
- -差d以為左左木小次郎
玩信長玩到上左腦- -

引用:
原帖由 ★viTA〝kINz 於 2010-8-13 22:46 發表
而鳴人還把佐助當作朋友,才希望他留番木葉. ...
班去左邊?

引用:
原帖由 初代首領 於 2010-8-14 00:34 發表

班去左邊?
斑應該沒有生育能力,如果有,佢可以用瞬身術搞大好多女人既肚.而且由第一代火影至第四代火影,都有二百年之多,那麼他生產的族群應該會好大,事實上不是.
你要知道,當時宇智波的始祖,都是得一個人,他是和其人混種而壯大族群的.

佐助有寫輪眼.可以大幅提升火國系多國中既地位

同埋如上所講.

希望宇智波家可以重振雄風

引用:
原帖由 SiU★謙 於 2010-8-12 22:53 發表
配種

左左返木葉代表佢改邪歸正~但個劇情就變唔到而家咁

26 12
發新話題