17 12
發新話題

[Counter-Strike] RN|Sing 收高手

[Close]

RN|Sing 收高手

本團長時間開
團規
1.禁止使用外掛,否則踢出本團!

2.有加入別既團而未退出,我們係不接受.

3.不得不尊重他人

最好有mic
會got5
本團要有三人同意用那個團名才決定
我團要有團名先有M群,團網.
團的ser係玩槍戰無插件,如有團友想比有用插件我無問題
如有大型團想同我ed小團合作我樂意接受

入隊表格:
cs名:RN|Sing(我)
入團名:RN |Sing(我)
左cs幾耐:5(我)

你既MSN:

我入吾入得架     

推推推>v<支持新團         

推推推>v<支持新團       

樓主想所謂既大形團其實係點樣既團?
FunG

多人出名我就覺得很大形

該團總共有幾多人???可否給名單我看一看...
本團正在重組,想找細團合作,合併都可
`Fak2=] (A A A g0d)

E+得好少人得2人

另外果個叫咩名???????????????????????

HKTP夠大未

引用:
原帖由 wong24865 於 2010-8-13 20:08 發表
HKTP夠大未
:lol 你認為大咩,有d好冇品

引用:
原帖由 ngtatshun 於 2010-8-13 20:24 發表
你認為大咩,有d好冇品
多人咪大囉

路個幫推
推推

引用:
原帖由 wong24865 於 2010-8-13 20:08 發表
HKTP夠大未
好大Wo.....
RJJ

引用:
原帖由 lOvEx守女 於 2010-8-11 22:17 發表
本團長時間開
團規
1.禁止使用外掛,否則踢出本團!

2.有加入別既團而未退出,我們係不接受.

3.不得不尊重他人

最好有mic
會got5
本團要有三人同意用那個團名才決定
我團要有團名先有M群,團網.
本團的ser係玩槍戰無 ...
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=152084&extra=page%3D1&page=9
笑左!
你唔係入人地team 咩???
cs名仲要係Lks WoW
RJJ

17 12
發新話題