發新話題

【己截止】vLan Left 4 Dead 2 比賽 2010 預賽參賽者詢問區

[Close]

【己截止】vLan Left 4 Dead 2 比賽 2010 預賽參賽者詢問區

= vLan Left 4 Dead 2 比賽詢問專區 =

按此進入預賽分組表及各隊積分表

按此進入比賽賽例及規則帖

按此進入預賽/晉級賽/決賽及總決賽賽制

此帖專為參賽團隊及參賽者詢問有關比賽的一切事宜而設 ( 包括報名、作賽時間等等 )
禁止發表與比賽無關及無意義之回覆,違者會被嚴懲

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

隊伍中系咪個個都要有vlan ac?
定系其中一個有就可報名..因有d玩正版既未必有玩過vlan

1.比賽咩版本?
2.場主會唔會用sv_consistency 0既指令?因為成日中bug
3.比賽時容唔容許使用其他模組?(fpsbanana個d)

說讚!

Shark大終於做到了!

還花了好多功夫!

引用:
原帖由 makhobun1 於 2010-8-10 10:30 發表
1.比賽咩版本?
2.場主會唔會用sv_consistency 0既指令?因為成日中bug
3.比賽時容唔容許使用其他模組?(fpsbanana個d)
1. 會係比賽果陣vLan發佈既最新版本,即係比如今日比賽既就用2.0.3.1

2. 唔會

3. 模組可能可能會影響到遊戲程式,唔太建議用
引用:
原帖由 老闆占 於 2010-8-10 10:49 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2527862&ptid=269956][/url]
說讚!

Shark大終於做到了!

還花了好多功夫!
多謝.. 不過你犯規了 ( 呢個帖係比人問比賽既野 )

下次唔好了
引用:
原帖由 wyhwyh24 於 2010-8-10 10:26 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2527693&ptid=269956][/url]
隊伍中系咪個個都要有vlan ac?
定系其中一個有就可報名..因有d玩正版既未必有玩過vlan
係,報名表果度要提供埋vLan ID名: hahaha@EDDIE6446 咁樣

如果無ac既就唯有申請一個,因為我地會用vLan對戰平台既區域開場

我想問下版主, 比賽時間大約日期要幾多日, 8月25至到幾多號,

引用:
原帖由 ♠10 於 2010-8-10 11:53 發表
我想問下版主, 比賽時間大約日期要幾多日, 8月25至到幾多號,
未定,要睇番開始比賽時雙方約賽果邊傾成點同埋有幾多隊參賽,我都希望可以盡快搞完

我諗如果例如有10隊以上參加既話,可能9月頭-9月中先會完賽

我想點下後備係唔係應該都要有番個位?

引用:
原帖由 新手☆仁雨 於 2010-8-10 12:22 發表
我想點下後備係唔係應該都要有番個位?
已問過紀敏,佢話只可有10個位 (4+4+2個裁判位)
後備既係要係比賽期間stand by可以隨時換入

咁我想問下如果太多team,會唔會先進行分組制,再進行淘汰制@@

引用:
原帖由 新手☆仁雨 於 2010-8-10 12:30 發表
咁我想問下如果太多team,會唔會先進行分組制,再進行淘汰制@@
咁一定係分組賽左先進行淘汰賽.以防有人再問我加番落去先

可唔可以有多D觀眾席?
我都想觀戰

回復 12# 的帖子

開太多位會加重開場人士既負擔
後果就係各位既ping 會增加

咁有幾多個觀眾席?  

引用:
原帖由 calsonchiu 於 2010-8-10 13:23 發表
咁有幾多個觀眾席?  
只得兩個,係FOR我地評判的 -____-"

意思即係與該場比賽無關者都唔可以入場觀戰

發新話題