28 12
發新話題

ud真係咁水皮嗎??

[Close]

ud真係咁水皮嗎??

係今時今日....orc打ud既優勢大到冇咩可講     但係好多uder只係識怪版本不平衡    但係大家有冇想到當時吹風岩岩出黎既時候,同水皮既orc基本上係冇可能羸.只係orc們努力咁克服,如今吹風再唔係霸道了.講到未,由於ud既戰術比人深入研究過,仲搵到克制既方法,先令到ud咁難受......希望各位uder一齊諗多d新戰術.為ud努力!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hongfc123

ud打orc要既唔係100%發揮,而係要120%既發揮
hongfc123

引用:
原帖由 hongfc 於 2010-8-8 17:35 發表
ud打orc要既唔係100%發揮,而係要120%既發揮
唔怪得你次次都贏我

不過ud練既時候係要200%既努力
按下圖進入正規區

引用:
原帖由 ME]AnDy 於 2010-8-8 18:39 發表
不過ud練既時候係要200%既努力
講比你知,我係冇練過ud的
hongfc123

經過幾日既研究 開始有點成果了
不過講真 UD係個唔係真係咁水皮
想當年 UD既第一位死騎-阿薩斯同佢既同伴
一軍實力可以打win 一個Hum 2個那迦
3K1 K唔到 最後阿薩斯k左佢地
阿薩斯忠實支持者...

靠orc玩家既努力??
好似係暴雪削弱ne 加強orc
orc先有得打

打ORC只是快劍封重劍- -
我目前考慮出中立火魔君來克制orc的BM
梗樣UD也許可以封住ORC的行動  

引用:
原帖由 KEN_CHOW 於 2010-8-8 20:34 發表
靠orc玩家既努力??
orc先有得打
在下次暴雪會再次削弱ne

點解小弟練左咁耐ud都仲咁廢

技術 加油 123213131

嗯嗯, 無錯無錯
想當年, orc的白牛可沒有現在那麼牛, 懂得破魔
當年吹風吹得那麼瘋狂, 主要原因就是擊中了orc的一大弱點, 沒有東西破法
所以吹風才成了克orc必用戰術
而暴風在發現這個bug之後, 就馬上改版, 加強orc對抗魔法, 才有現在的白牛~
雖然如此, 但吹風戰術, 到了現在, 乃是打orc的不錯選擇~

引用:
原帖由 KEN_CHOW 於 2010-8-8 20:34 發表
靠orc玩家既努力??
orc先有得打
orc當時係冇萬金油呢招,仲有暴雪唔係把ne大幅-到水皮,係orc們搵到萬金油先吹風冇咁屈
hongfc123

引用:
原帖由 ~sky~alan2365 於 2010-8-9 01:14 發表
嗯嗯, 無錯無錯
想當年, orc的白牛可沒有現在那麼牛, 懂得破魔
當年吹風吹得那麼瘋狂, 主要原因就是擊中了orc的一大弱點, 沒有東西破法
所以吹風才成了克orc必用戰術
而暴風在發現這個bug之後, 就馬上改版, 加強orc ...
不是不錯,係50+人都用佢打orc
hongfc123

引用:
原帖由 ME]shihrayz 於 2010-8-8 21:56 發表
點解小弟練左咁耐ud都仲咁廢
因為你成日都練過,次次叫你打都唔打
hongfc123

28 12
發新話題