20 12
發新話題

[原創] 12/5 卡拉OK估歌仔,估中再出....(自CAPTURE)

[Close]

12/5 卡拉OK估歌仔,估中再出....(自CAPTURE)

昨晚無人玩,今日再黎睇吓點....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我好耐冇上過黎lu.....回下貼先~~

1. 紅當當飛吻 - Twins & 草蜢
2. 朋友仔 - Twins
3. 美中不足 - 許志安 & 葉德嫺

回復 #2 balance 的帖子

你好耐冇上黎
咁以後要多d上黎啦

貼圖區比以前改善左好多
置頂仲有好多活動
記得多d上黎呀

引用:
原帖由 balance 於 2007-5-12 14:14 發表
我好耐冇上過黎lu.....回下貼先~~

1. 紅當當飛吻 - Twins & 草蜢
2. 朋友仔 - Twins
3. 美中不足 - 許志安 & 葉德嫺
中咗 再番出昨日

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2007-5-12 14:38 發表

中咗 再番出昨日
1.我知 不過唔講

2.目光

3.至情至聖

繼續努力吧...

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2007-5-12 15:45 發表
繼續努力吧...
我1首都唔知 ..     點算好 .??

20. big big world (好鐘意e首歌^^)
21. 當愛已成習慣 (唔sure)
22. 你愛我像誰 (諗咗好耐...都係唔知)

引用:
原帖由 balance 於 2007-5-12 18:30 發表
20. big big world (好鐘意e首歌^^)
21. 當愛已成習慣 (唔sure)
22. 你愛我像誰 (諗咗好耐...都係唔知)
係啵 你岩左啵

果然好嘢!! 再出

A7 你的名字我的姓氏(唔係張學友唱嫁咩,點解幅圖咁似呂方既....)
A8 (唔知...好似好舊咁喎...)
A9 情非首爾(咁大個李克勤....)

出d題目完全不在我『K歌小王子』既能力範圍= ='

只識3.情非首爾(仲要比人答埋 )

成個張學友,邊度似吕方,終於考起,第二首好多k友唱,合唱架..想想..吧

原來版主同我講過野...
e+先見到tim...
引用:
原帖由 kelvin19250 於 2007-5-12 14:38 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=199382&ptid=26872][/url]
你好耐冇上黎
咁以後要多d上黎啦

貼圖區比以前改善左好多
置頂仲有好多活動
記得多d上黎呀
一定一定~~~~
引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2007-5-12 22:51 發表
成個張學友,邊度似吕方,終於考起,第二首好多k友唱,合唱架..想想..吧
唔知喎....
祈禱 ar??

回復 #14 balance 的帖子

景敢唔睇我D野
當我冇度

但係點解你臨尾又睇到??
不過點都好
多D上黎

20 12
發新話題