20 12
發新話題

黑屏彈桌面,救命

[Close]

黑屏彈桌面,救命

我click左個捷徑之後,load左一陣就變左黑屏,之後彈返去桌面
佢又冇話咩Game loast果d,系統要求我都pass哂,點算
我係響依到down,d step全部跟足哂做,求救

請問你跟哪一個帖做?

請post vlan link

這個
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1
重裝過幾次都係咁
我用其他論壇果d都會出現咁既情況,會唔會係我部機既問題??

引用:
原帖由 yuen_kc727 於 2010-8-8 08:58 發表
這個
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=218549&extra=page%3D1
重裝過幾次都係咁
我用其他論壇果d都會出現咁既情況,會唔會係我部機既問題??
你是否未裝direct x??

我有呀
Direct X 10囉

引用:
原帖由 yuen_kc727 於 2010-8-8 15:45 發表
我有呀
Direct X 10囉
試下刪左佢, 裝direct x 9

我之前用9.0c裝都唔得

現在你除呢隻game外, 玩唔玩到其他3D game?

我唔知下列既係唔係3D
Assassin's Creed 2
Sniper Ghost Warrior
Phototype
transformers
Call of duty :MW2
Battlefield Bad Company 2
Left 4 Dead 2
我玩到的

引用:
原帖由 yuen_kc727 於 2010-8-8 18:24 發表
我唔知下列既係唔係3D
Assassin's Creed 2
Sniper Ghost Warrior
Phototype
transformers
Call of duty :MW2
Battlefield Bad Company 2
Left 4 Dead 2
我玩到的
不是曾玩過的遊戲

我指你有了現在的狀況後, 還能玩以上的遊戲嗎?

係呀,我依家每日都會玩以上既game

引用:
原帖由 yuen_kc727 於 2010-8-9 09:13 發表
係呀,我依家每日都會玩以上既game
你電腦應該沒有問題

建議下載另一版本吧

回復 12# 的帖子

我問人借左個正版,用SKINDOW個crack檔
但係都係唔得

引用:
原帖由 yuen_kc727 於 2010-8-9 21:32 發表
我問人借左個正版,用SKINDOW個crack檔
但係都係唔得
正版裝完係1.00

有無更新呢

skidrow的crack有不同版本, 包括1.00至1.04

請務必注意

冇更新,用的是1.00 crack

20 12
發新話題