20 12
發新話題

Devil d圍友真係鐘意屈人=]

[Close]

Devil d圍友真係鐘意屈人=]

唉 今日同佢地d人玩=] 冇啦啦斷線啦 根住re la 去到比人話走場bo 解釋完之後 條友咁講:唔想同d走場既人玩囉 之後走在.
then  我之前都見到你個團d人走啦 走在唔一定代表係走場囉 想同你地講 我係斷線囉 未攪清楚即刻話人走場 你唔信咪信啦.  好心你地整好個團d問題啦

引用:
原帖由 davis0722 於 2010-8-3 16:32 發表
唉 今日同佢地d人玩=] 冇啦啦斷線啦 根住re la 去到比人話走場bo 解釋完之後 條友咁講:唔想同d走場既人玩囉 之後走在.
then  我之前都見到你個團d人走啦 走在唔一定代表係走場囉 想同你地講 我係斷線囉 未攪清楚即刻 ...
無估錯 係我話你
係我話你-v-"
但係你有講解釋 唔見你有講 (你只係post講)= =
我有rp~(你講番聲咪得...)
你斷~佐~無人知- - 比人眼中覺得 係走場- -"
就 可 以 咁 講 . . . (我有rp睇到你走場) 我只會話你走場!
你開post話果個係我...0722記得 係我叫場主t你~
我係到講番聲sorry~因為唔知到你斷佐!"

傷心 難道斷線 一定要比人話走場=[請比我解釋

引用:
原帖由 ╭DeviL★WiNG 於 2010-8-3 16:37 發表

係我話你-v-"
我有rp~(你講番聲咪得...)
你斷~佐~無人知- - 比人眼中覺得 係走場- -"
就 可 以 咁 講 . . . (我有rp睇到你走場) 我只會話你走場!
ok,thx 解釋完仲要比人串 講完唔理 直接走在話人走場=]

引用:
原帖由 雲的前奏曲 於 2010-8-3 16:39 發表

ok,thx 解釋完仲要比人串 講完唔理 直接走在話人走場=]
唔明- -

引用:
原帖由 ╭DeviL★WiNG 於 2010-8-3 16:42 發表

唔明- -
我斷完之後啦 佢地re 我去到即刻比人話走場=[ 我同佢講話 我斷線 冇走場 之後個累咁講 我唔想同d走場狗玩 then 講88走在 完全無視我既解釋囉 個累sad

引用:
原帖由 雲的前奏曲 於 2010-8-3 16:44 發表

我斷完之後啦 佢地re 我去到即刻比人話走場=[ 我同佢講話 我斷線 冇走場 之後個累咁講 我唔想同d走場狗玩 then 講88走在 完全無視我既解釋囉 個累sad
等我幫你同累講番聲- -
誤會佐以為自己同你講既說話 (我有無同你講過- -)

我屈人@@?   咁以後個個走場 都可以話係斷線啦^^

你有咩証明到你係斷線先^^?  但係我有証據証明你走場bor^^  我屈你 ?

回復 8# 的帖子

斷左拍唔到-.-

引用:
原帖由 ╭DeviL★累 於 2010-8-3 17:08 發表
你有咩証明到你係斷線先^^?  但係我有証據証明你走場bor^^  我屈你 ?
你咁講 斷線d人咪好慘=[  你鐘意話人走場狗都無計  哩d都係你問題 但係只能說 我是斷線不是走場

引用:
原帖由 雲的前奏曲 於 2010-8-3 19:37 發表

你咁講 斷線d人咪好慘=[  你鐘意話人走場狗都無計  哩d都係你問題 但係只能說 我是斷線不是走場
算喇..清者自清

斷左就係斷..
都冇計架啦..
如果想玩可以玩落去的..

根據你咁講,咁你地團之前憑咩 話你地所有既走埸都係斷線?證據呢?

如係真係cut左 會有記錄 個fire係C:\Users\main user\Desktop\Warcraft III\Errors

引用:
原帖由 qwe741234 於 2010-8-3 23:57 發表
如係真係cut左 會有記錄 個fire係C:\Users\main user\Desktop\Warcraft III\Errors
個個唔係發生錯誤咩 我個陣係成部機上唔到網wo

20 12
發新話題