發新話題

vLan 2500 設置遊戲啟動教學 (自行在桌面動遊戲即可)

[Close]

vLan 2500 設置遊戲啟動教學 (自行在桌面動遊戲即可)

Step1: 請先選擇你經常進入的遊戲區域, 然後按下新增遊戲;
Step2: 按下瀏覽找尋遊戲程式;
Step3: 找到了便按開啟;
Step4: 替它設定名稱後便按下確定;
Step5: 選擇了你所設定遊戲路徑後按啟動來執行遊戲;

附件

Step1

Step2

Step3

Step4

Step5(final step)

GIF版本

終於等到嚕
趕快來試試阿
感謝各位辛苦的付出

佢話我獲取虛擬網卡MAC位址錯誤..我入唔到遊戲區域

引用:
原帖由 99986759 於 2006-8-25 08:49 發表
請留意下面藍色粗體標題的post...

"進入區域超時" 是什麼意思???

我入左去遊戲區域之後
佢冇左個個新增遊戲個舊野= ='
依家game都玩唔到="=

引用:
原帖由 gordon818 於 2006-8-26 01:02 發表
我入左去遊戲區域之後
佢冇左個個新增遊戲個舊野= ='
依家game都玩唔到="=
你可不可拍下你出問題的畫面?
引用:
原帖由 chrislaw 於 2006-8-25 15:08 發表
"進入區域超時" 是什麼意思???
那代表伺服器現在負荷過重..
請稍等1下再嘗試進入^^

謝謝你們的體諒

引用:
原帖由 七色の明日 於 2006-8-26 01:07 發表

你可不可拍下你出問題的畫面?

無法出現新增遊戲的問題

引用:
原帖由 gordon818 於 2006-8-26 12:27 發表

無法出現新增遊戲的問題
請問是否在使用標準 Windows Class Themes ?  如果係, 應該係兼容性問題, 我地會儘快改進

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2006-8-26 12:42 發表

請問是否在使用標準 Windows Class Themes ?  如果係, 應該係兼容性問題, 我地會儘快改進
唔好意思
我對電腦既認識好低= ='
所以唔明咩係Windows Class Themes
我之前用v2415個時都未有依個問題發生
我係用Window 2000

thank

引用:
原帖由 travels31 於 2006-8-26 21:14 發表
請問你是不是按vlan資料夾內的vloader來開啟vlan?

想問下- -我搞掂哂所有野入埋隻war3.禁區域網絡乜野都冇出既- -

來試試看新的~謝啦

發新話題