發新話題

[交流] 我最喜愛的家庭家師歌曲

[Close]
相反
我第1op係 LasT Cross (好正 超正lo )
第2op係Listen to the Stereo!
第3op係Funny Sunny Day(因為個人覺得1開始有d問題)

引用:
原帖由 hgc081413 於 2010-8-6 09:59 發表
相反
我第1op係 LasT Cross (好正 超正lo )
第2op係Listen to the Stereo!
第3op係Funny Sunny Day(因為個人覺得1開始有d問題)
last corss係唔錯的.
由頭到尾都不錯..
而listen我覺得係ha...果到同埋to light果到
而funny day開頭mama.去到中間就開始高漲
請叫我雪仔:$
雪!你話過會陪我一生咖喇:D
唔好呃我呀!我愛雪:$

listen to the stereo
好好聽

孤高的浮雲
孤高の浮き雲をピアノで演奏してみた
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=211991&extra=page%3D3

OP5
OP6
都好好聽

引用:
原帖由 021125 於 2010-8-11 22:51 發表
孤高的浮雲
孤高の浮き雲をピアノで演奏してみた
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=211991&extra=page%3D3

OP5
OP6
都好好聽
個人認為覺醒果到好聽d..

op8 真係勁好聽   

引用:
原帖由 ★猴雞 於 2010-8-13 03:57 發表
op8 真係勁好聽   
咁其他呢?
其他點

最中意都系 Listen to the Stereo > Funny Sunny Day > Easy Go
但系LasT Cross聽起黎 冇feel

我覺得last cross幾激喎

首remix 好好聽!!!!!!!!!!!!!
信長/絕信=MH?

首首都咁好廳xD

引用:
原帖由 chukschu 於 2010-9-11 12:05 發表
首首都咁好廳xD
同意+1

好聽~,~

首首都咁好聽

超中意op8

發新話題