29 12
發新話題

╭DeviL★團果d正垃圾 一群白癡

[Close]

╭DeviL★團果d正垃圾 一群白癡

點解我會無啦啦話╭DeviL★團果d正垃圾 死全家 白癡呢?
錯  我唔系無啦啦嘎  
因為距地真系好白癡  好似一群小 學雞緊  笑死人咩
點解好圇似一群小 學雞哩
企哩到就唔解釋  同距地團玩圇過都知咩事啦  
一群白癡入一個團  幾好啊
最後祝你地冚家富貴~

我地冚家都好,富貴唔洗你祝

引用:
原帖由 ♂坂田銀時 於 2010-7-30 22:00 發表
點解我會無啦啦話╭DeviL★團果d正垃圾 死全家 白癡呢?
錯  我唔系無啦啦嘎  
因為距地真系好白癡  好似一群小 學雞緊  笑死人咩
點解好圇似一群小 學雞哩
企哩到就唔解釋  同距地團玩圇過都知咩事啦  
一群白癡入一 ...
你指緊...我地團既邊個人/任何一個人都係~?!
唔好一尾只係識話人垃圾...!
小 學 雞 ... 難道 你 沒 有 試過 小學 雞 過 ?!
笑死人 如何 笑死人....!
無解釋 你開post黎做咩?! ( 唔好開post係到唱人)!"

樓主
得閒同你玩兩場 睇下邊個垃圾 白痴^^"

你玩咩- -?原因 因為距地真系好白癡<佢地點白痴呀哥哥

証據呢,唔好係到無中生有唔該~

回復 6# 的帖子

無中生有?
我**不良詞語**你老母~你老母無中生你~
叫聲爺爺啦白癡~
一群白癡狗企度叫~哎~覺得自己對班狗真系好圇唔人道!
我錯~下次我會記得比骨頭你地吃~

收爹拉你!

冇證冇據  系度亂講24! 返屋企等消息拉你   FK

引用:
原帖由 ♂坂田銀時 於 2010-7-31 20:12 發表
無中生有?
我**不良詞語**你老母~你老母無中生你~
叫聲爺爺啦白癡~
一群白癡狗企度叫~哎~覺得自己對班狗真系好圇唔人道!
我錯~下次我會記得比骨頭你地吃~ ...
講粗口就好叻?!
問你有無RP...(你就係到串人)
你自己做過咩事....(大家明白)
其實應該係掉番轉黎講 我地無比野食...你
你就係到亂吠啊..其實最癡 果個係你自己...

我諗你仲白痴過白痴仔啦

同我地d白痴仔玩

-3-間唔中會有d青山病人來胡言亂語
咪當係飯後笑話
為大家增添下樂趣

無聊人講無聊事。
亂講廢話當風趣。
認真咪要食狗屎?
你要狗屎我唔比!
自已屙返自已食。

P.S  (你自已屙返黎餵肚啦   話人係狗?!)

睇到呢個post.再睇埋人地既回覆.我不禁恥笑樓主.sorry.

認同,佢地個團真係幾廢!!!!!!!!!!!!!!!1

引用:
原帖由 wongkc 於 2010-8-1 21:26 發表
認同,佢地個團真係幾廢!!!!!!!!!!!!!!!1
廢唔廢<--- 唔係出自於 你講 (係大家點諗)
廢<--- 咁我問你 點先至 叫勁!"

技術係可以練~(希望你唔好對本團有惡意!")

29 12
發新話題