發新話題

【BT】Pro evolution soccer 2010 / 實況足球2010

[Close]
引用:
原帖由 禮義廉 於 2010-9-14 20:08 發表
唔明... 你呢個檔係.EXE黎架MA 咁點會搵到有碟
根據你幅圖, 我見到你file內尚有七十幾個rar file

請你將1拖到desktop, rar會開始解壓

解壓完只有6個bin file + 一個exe + 一個txt

到時才再點擊那個exe, 便會進行安裝

補充一點, 現在好多遊戲均需要有讀dvd的功能, 所以大家務必注意啊

不過, 你的問題只是因為未解到最後, 便安裝exe而導致, 所以只要依照我的指引, 便應該沒有問題了

幅圖係另外果個人的
我已經解到有6個BIN, 1個EXE + 1個TXT
之後開唔到
之後要將EXE改個名叫0先開到
之後就去到幅圖果個STEP卡住左

引用:
原帖由 禮義廉 於 2010-9-14 20:23 發表
幅圖係另外果個人的
我已經解到有6個BIN, 1個EXE + 1個TXT
之後開唔到
之後要將EXE改個名叫0先開到
之後就去到幅圖果個STEP卡住左
你的電腦能讀dvd嗎?

得啦...等我教埋另外果個人啦
果6個BIN FILE要改做Pro Evolution Soccer 2010-1.BIN ,Pro Evolution Soccer 2010-2.BIN ...
同埋個EXE要改做Pro Evolution Soccer 2010

引用:
原帖由 禮義廉 於 2010-9-14 20:26 發表
得啦...等我教埋另外果個人啦
果6個BIN FILE要改做Pro Evolution Soccer 2010-1.BIN ,Pro Evolution Soccer 2010-2.BIN ...
同埋個EXE要改做Pro Evolution Soccer 2010
佢幾日前已經沒有詢問, 應該已經安裝完

不過點解你唔上傳自己的圖, 反而用別人的圖黎問, 這樣蠻奇怪的

為防有任何人再出現疑難, 就寫一次安裝步驟 ( for 繁體window / 沒有該字型 )

1. 先把download的file全部去簡, 去除簡體字, 如...part1, 餘下1即可

2. 把1拖到desktop, rar會開始解壓

3. 解壓完後也要去簡, 唔好唔記得

4. 點該exe安裝

5. 成功

我想問問 我改完檔名數目字之後解壓  點解得6個檔案 全部都係bin檔  開吾到 求解救

我巳經改埋bin檔名 但係都吾得ge 都係個個畫面

引用:
原帖由 TREEBEAR 於 2010-9-23 21:45 發表
我想問問 我改完檔名數目字之後解壓  點解得6個檔案 全部都係bin檔  開吾到 求解救
完整解壓完後, 會有以下檔案 :

- 6個bin檔 Name : Pro Evolution Soccer 2010-1.bin
- 1個exe檔 Name : Pro Evolution Soccer 2010.exe
- 1個txt檔 Name : 硬盘版游戏帮助文件.txt

將這8個檔案和未解壓的download檔案放在同一個file中

點擊exe, 安裝即可

樓主,我想問下我有dvd rom 但係點解都會出現同#43一樣嘅情況嘅?

幾好 吾錯 吾錯

咁多位,我想問下我有dvd rom 但係點解都會出現同#43一樣嘅情況嘅?

樓主我想問
係唔係要將全部都解壓縮
亂碼既話你地睇下可唔可以用e個程式

需然轉左出黎係簡體
但係好過睇唔到

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 ivanv 於 2010-9-25 22:47 發表
咁多位,我想問下我有dvd rom 但係點解都會出現同#43一樣嘅情況嘅?
如果係#43的情況, 可能性如下 :

- 你將檔名除簡後, 沒有用rar把1開啟, 並拖拉當中的檔案到pes file之中

- 6個bin檔+1個exe+1個txt和你download的1 - 77壓縮檔必需在同一個file之中
引用:
原帖由 戰燎『鋒』 於 2010-9-25 22:46 發表
幾好 吾錯 吾錯
唔好忽略Become a legend
引用:
原帖由 浪跡↗天涯 於 2010-9-26 06:17 發表
樓主我想問
係唔係要將全部都解壓縮
亂碼既話你地睇下可唔可以用e個程式
需然轉左出黎係簡體
但係好過睇唔到 :handshake
係全部都解壓縮, 不過記得唔好就咁解, 要將其解壓到相同file中

另外, 感謝你提供的程式, 方便大家進行安裝

我唔識down呀

我都有玩【psp】

發新話題