發新話題

【BT】Pro evolution soccer 2010 / 實況足球2010

[Close]
引用:
原帖由 iytre 於 2010-8-11 23:30 發表
DOWN左之後點用??????
用rar解壓

佢昆人 的 信左佢  裝唔到  安裝name 仲叫做  假架

引用:
原帖由 ×_Man′潘尐 於 2010-8-21 14:13 發表
佢昆人 的 信左佢  裝唔到  安裝name 仲叫做  假架
絕對裝到

你裝唔到的話, 可以將你的情況講出來

不過我估你的情況係因為簡體問題

你dl完會有好多個rar file, 你係繁體window的話, 須要將簡體文字全刪除

舉個例子 : 实况足球2010硬碟版 part 1 <-- 你須要將其file name改成數目字1

把所有file剔除簡體, 你再用rar解壓便可以了

這是現在一般dl game及網絡上慣用的方法

你不懂, 不打緊, 但不要裝不到, 便把責任推落別人度, 這是缺德的行為

補充一點

正常黎講, 就算你真係裝唔到, 你都應該似上面其他回覆者一般, 問下如何裝

但你一開口就話我昆你, 好明顯地你係志在抹黑我

可能你連download我個file都無

不過, 唔緊要 公道自在人心

畫質一流 gd
但要BT d0wn就....

引用:
原帖由 -綠茶★﹑ 於 2010-8-22 16:35 發表
畫質一流 gd
但要BT d0wn就....
如果你唔想BT的話, 網上應該有http

自己找找吧

要點裝??  我down左裝唔到

引用:
原帖由 魚與熊掌 於 2010-8-24 16:40 發表
要點裝??  我down左裝唔到
1. 將簡體字刪除, 只留下數目字, 如part 1, 重新命名為1; part 2, 重新命名為2

2. 用rar開

3. 把1的file拉到文件夾, 這時rar便會解壓

4. 點Pro Evolution Soccer 2010.exe進行安裝

5. 完成

看起來很好玩- -"

樓主我照你個方法去到安裝個到點知禁妻裝個陣佢彈亂碼令我睇吾明=,=

引用:
原帖由 chung798 於 2010-9-6 18:06 發表
樓主我照你個方法去到安裝個到點知禁妻裝個陣佢彈亂碼令我睇吾明=,=
你的window是繁體吧

好簡單

根據你的步伐, 應該已經解壓左rar file

點擊Pro Evolution Soccer 2010.exe

你會進入安裝步驟

見到亂碼字唔駛怕, 只是因為你沒有該字體

你應該曾經安裝過硬碟版遊戲吧

那麼便照平時安裝一般, 都知道邊個鍵係下一步, 邊個鍵係取消吧

再有任何問題, 再講出來吧, 我一定可以令你玩到的

系我禁哂去最尾個到等安裝個個位,一禁就彈左個野出黎吾比我裝..

擺埋張圖上黎比樓主睇下-.-

我嘗試模擬你的情況, 希望幫到你吧

請根據以下指引進行安裝

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

吾得呢,,都系去到我個限圖個到禁下一步就彈左個個野出黎..

引用:
原帖由 chung798 於 2010-9-7 19:04 發表
user name之後搵吾到downloads
你bt download的file會全數放入果度, 你可能改左名

發新話題