36 123
發新話題

[交流] 唔知不死二人組被人復活 會唔會仲有果種能力呢?

[Close]

唔知不死二人組被人復活 會唔會仲有果種能力呢?

如題                                          

冇人回lor.....笑左

不死二人組好似死左一個,另一個的頭比人埋左去深山.
我都唔知佢地比人復活左,所以無回,sorry.

引用:
原帖由 orangejuice 於 2010-7-26 01:00 發表
不死二人組好似死左一個,另一個的頭比人埋左去深山.
我都唔知佢地比人復活左,所以無回,sorry.
角都被兜復活了
另外飛段不是被埋落深山 是埋落地底
我諗角都復活 自然會幫埋飛段
因為之前飛段比人斬左個頭都係佢幫飛段整返好

但要睇下飛段仲有冇利用價值
因為我個人覺得佢好廢lor
得招不死同詛咒

引用:
原帖由 SaKuRa︱S 於 2010-7-26 01:53 發表

角都被兜復活了

得招不死同詛咒 ...
我都唔知飛段死左,佢餓死左?

引用:
原帖由 orangejuice 於 2010-7-26 02:26 發表

我都唔知飛段死左,佢餓死左?
我冇講過飛段死左
飛段係不死 無論咩原因都吾會死
就算肚餓佢都吾會死 只會受盡肚餓既辛苦但又吾死既痛苦

正常黎講係會有既
不過飛段都要諗方法係石堆出番黎先.
好似係比鹿丸炸左落石堆!?

鹿丸做得好.              

引用:
原帖由 SaKuRa︱S 於 2010-7-26 01:53 發表

角都被兜復活了

得招不死同詛咒 ...
我唔覺得佢廢喎..有不死已經系一樣好無敵既野 =]

鹿丸吾係炸散左佢咩...佢一開始炸散左佢5肢..再炸佢個頭多次定吾知用石頭扔死左2= =

終於有人回了 飛段原來還沒有死啊-.-
媽的 都被騙了
飛段快一點出來對曉比較好-.-

引用:
原帖由 赤紅鬼直政 於 2010-7-26 20:49 發表
終於有人回了 飛段原來還沒有死啊-.-
媽的 都被騙了
飛段快一點出來對曉比較好-.-
其實飛段可以講係未死
不過都可以話死左 佢只係因不死身已不死
但又冇野做到 所以可以話佢死/沒死

引用:
原帖由 SaKuRa︱S 於 2010-7-26 20:54 發表

其實飛段可以講係未死
不過都可以話死左 佢只係因不死身已不死
但又冇野做到 所以可以話佢死/沒死
就算地球毀滅左,太陽末日左,佢都係漂浮在宇宙,餓唔死的一個神人.
斑,長門,嗚人唔呼吸都可能會死,淨係得佢唔死.

引用:
原帖由 orangejuice 於 2010-7-26 23:09 發表

就算地球毀滅左,太陽末日左,佢都係漂浮在宇宙,餓唔死的一個神人.
斑,長門,嗚人唔呼吸都可能會死,淨係得佢唔死.
鬼叫佢不死 受盡一切痛苦都吾死既痛苦
真係好慘 忽然有兩秒同情佢

我就唔係咁鐘意果個飛段

太嫩
尊嚴★

36 123
發新話題