發新話題

Vlan信5盃8強訪問

[Close]
無法再增高的男人 加油呀

奶媽;您連輸左滅團都唔認;<睇死您4強都入唔到

引用:
原帖由 藍天★小夜 於 2010-7-23 16:17 發表
奶媽;您連輸左滅團都唔認;
你自己睇下
佢個團滅左架啦
你睇清楚d先好喎

push ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

不難發現第三場佐佐成政如有神助,17分鐘單中上兵已比第一場全場為多

食多2隻就比人話係請槍
咁我以後唔玩主力好了

引用:
原帖由 藍天★小夜 於 2010-7-23 16:17 發表
奶媽;您連輸左滅團都唔認;
你打都無得打lo^^

打咁多字 支持

刀系支持冰島同LOSER吧

花團在信4盃勇奪冠軍之後,聲名大噪,不少人都慕名而來希望加入。在這年花團不斷擴軍,收了不少人(包括小弟)入團,實力比以往有增無減。一軍四名冠軍隊員:團長楊祖勤(Ms.flower,下同)、上泉鄭凯文([UnioN]QoQoQ.)、天空何松衡([UnioN]Sky.)及小奶謝志豪([UnioN]zei.),今屆還加入了澳門冠軍別說團長Kiao及Lafs單機王106_kin,整隊實力大大提升。十六強的賽事中直落兩局輕鬆擊敗魚腩部隊戰熊部落,八強有望於對決奶媽中再下一成。

MIAO????

魚腩部隊戰熊部落 <<< 好慘= =

引用:
原帖由 W囚仔 於 2010-7-24 10:36 發表
魚腩部隊戰熊部落  
係 =.=........but事實

太長只看了冰島 晚點再看

承奏夜所講

如今信長團戰界不再是三國時代了
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

形容得太誇張,尤其是獨孤求敗那里.

引用:
原帖由 vson. 於 2010-7-24 09:28 發表
花團在信4盃勇奪冠軍之後,聲名大噪,不少人都慕名而來希望加入。在這年花團不斷擴軍,收了不少人(包括小弟)入團,實力比以往有增無減。一軍四名冠軍隊員:團長楊祖勤(Ms.flower,下同)、上泉鄭凯文(QoQoQ.)、天空何松衡(Sky.)及 ...
是KAIO  樓主錯字

發新話題