發新話題

½ŜÆ™團隊 「「暫停招生」」

[Close]
引用:
原帖由 wai621 於 2010-7-24 14:01 發表
½ŜÆ™雨落山手線
你呢位團員係中途入左黎
佢係有攻我地...但係拎0分
唔做埋人就走左....佢係唔係有突發事呀....我好擔心呀
佢好似係開場果個

佢地個ser都ok好笑-.-

右鍵轉怪-.-
R制飛天
5秒重生時間

原來唔係正規ge 44

5秒重生時間呢個真係得意

引用:
原帖由 z4a7wq 於 2010-7-24 15:24 發表

佢好似係開場果個
唔係喎

我又想入
名: 千雨
全新手

我想入 =口=
name: 楚軒

申請入團
遊戲名:ixa

引用:
原帖由 wai621 於 2010-7-24 14:01 發表
½ŜÆ™雨落山手線
你呢位團員係中途入左黎
我有入去玩,,,冇記錯係今日朝早,,,場名係:peRRyXD(好似係咁= =)
½ŜÆ™雨落山手線,,中途係黑色+年華,,第1關,,汽車旅館入黎,,,,我地4個人(1電腦),入晒安全室,,佢拎0分,,
跟著,,【玩家 ½ŜÆ™雨落山手線 離開遊戲】我地屍都未做,,,可知貴團收生名言:有-品 tk,做完屍走人 果d請有自知之明
有D咁既團員,,點解仲要收呢
YuK

引用:
原帖由 yukpui003 於 2010-7-24 20:47 發表

我有入去玩,,,冇記錯係今日朝早,,,場名係:peRRyXD(好似係咁= =)
½ŜÆ™雨落山手線,,中途係黑色+年華,,第1關,,汽車旅館入黎,,,,我地4個人(1電腦),入晒安全室,,佢拎0分,,
跟著,,【玩家 ½ŜÆ™雨落山手線 離開遊 ...
可能人地有急事呢
唔好怪人啦

引用:
原帖由 yukpui003 於 2010-7-24 20:47 發表

唔做下家訪同面試好難知團員真正既為人
所以要變成全有品團
係個好難實現既承諾

我想入團
name: 憤怒的Bommer
M群成員過八

½ŜÆ™ 千雨 <-- 又一個, 做完屍離場
廢話唔多講  請多加管教

引用:

有人叫我問你朝早幾時玩?
同做人點拎分?

引用:

請問今朝即是幾點?
還有,請問做人如何看到拿了多少分數呢?
殺1隻屍就拿到1分?

引用:
½ŜÆ™雨落山手線
你呢位團員係中途入左黎
仲有,我未試過拎0分完場ok?

發新話題