發新話題

½ŜÆ™團隊 「「暫停招生」」

[Close]
頭先去完你地ser 驚見貴團一干人十分有品
令我難以相信

引用:
原帖由 MatthewWinkie 於 2010-7-23 14:20 發表
令我難以相信
間接踩我地
話明新手仲想我地點?

(講笑)

引用:
原帖由 MatthewWinkie 於 2010-7-23 14:20 發表
令我難以相信
yeah~劉狗豬~~~~~支持你呀
約佢打44啦
秒Charger三步曲:
1.拎近武
2.描準Charger
3.斬!
完成。

ĐέŜĪяε
我想入團,得嗎?

引用:
原帖由 SamChoy 於 2010-7-23 15:48 發表

約佢打44啦
關我咩事= =我頭先都冇玩

引用:
原帖由 SamChoy 於 2010-7-23 15:48 發表

約佢打44啦
頭先同佢地玩左兩關.就話轉場玩silent hill )

回復 16# 的帖子

驚見貴團某人十分有品...令多年對貴團的形象改觀...令我一時三刻難以接受

引用:
原帖由 傻彬v3v 於 2010-7-23 17:09 發表

頭先同佢地玩左兩關.就話轉場玩silent hill )
玩最後果場果時
我地勁快輸(做人果邊)
快到唔信

<<<<<我明明在線    做乜話我離線????????

引用:
原帖由 z4a7wq 於 2010-7-23 17:59 發表

玩最後果場果時
我地勁快輸(做人果邊)
快到唔信

因為5秒重生時間

引用:
令我難以相信
頭先入完我地自己團既「「專用」」ser 驚見  貴團一干人十分地有品,

不但對本人之ser提出善意批評,

更仁慈地考慮到自己ser玩,

令我對貴團增加了不小好感

ser名上已注明本團之專用場,

貴團之隊員更肆無忌憚地, 於新手場發揮其本領,

嚴重妨礙本團練習,

令本人對   貴團之印象改觀,「檸」眼相看...

煩請閣下及   貴團隊員勿過度侵犯,

本人毫無指責之意,

唯   貴團之隊友之行為實為有待改善.
此外,本團轉場皆因本團團友於m群中要求轉換sh地圖,並無別意.

再次聲明:
本團為新手團,開設之專用場皆用為訓練及練習用,麻請高手及別團人士勿亂闖民居

引用:
原帖由 firechun 於 2010-7-23 19:05 發表

頭先入完我地自己團既「「專用」」ser 驚見  貴團一干人十分地有品,

不但對本人之ser提出善意批評,

更仁慈地考慮到自己ser玩,

令我對貴團增加了不小好感

ser名上已注明本團之專用場,

貴 ...
既然是貴團的專用ser, 為何不到較少人的server開ser / 設置密碼 ?
在多人的vs01開ser, 想必一大堆盲頭烏蠅闖進
如在場的人其他人嚴重妨礙貴團練習, 何不在一開始就請我們等人離場 ?
貴團的其中一位成員在第二關完成感染者後指出要轉場
另一隊伍則希望你地能完成人類後才轉場 而該名成員就馬上開安全室門然後站在門外
說 : 快d殺我, 殺就可以轉場
難道這等是貴團所教導玩對抗時應有之態度 ?
再者, 勝負乃兵家常事
你希望所有人進來都落敗於你手中還是不希望你的隊員能有進步 ?

相信當時在場的一大群人都能分辨對與錯

依個團
對我黎講
個印象已經係差
點解差?
樓上既人兄已經講左
玩完c 轉埸?
我地做人要求你地玩完人先
你地貴團就說
快d殺我
仲有你地本團 有講過話收生係要有品
我想問 你地團有品得去邊呢?
你地開得埸 就會有街人/4fd入黎玩
仲有你地團d人 都係新手

你地輸左 咁點解唔諗下 自己點解會輸?
同埋 團長大大 仲可以咁大聲講 嚴重妨礙本團練習?

你地本團練習唔通就係搵d新手入黎練習?
你自己問下自己 你係團長 你有冇好好管教下你自己d團員?
自己開po收生! 要有品
我唔覺得你地團有品得去邊!
你唔想人地阻住你地團練習你地咪去vs02 ser囉
又小人 又唔會有人阻住你地練習!
你地團係vs01開得ser 就自然會有4fd入

L4D2名 : 葉問奇俠2

新手是也 , 多多關照

開得團就唔可以做___行為架喇

以前既剎團簡直係錯誤示範>3<
秒Charger三步曲:
1.拎近武
2.描準Charger
3.斬!
完成。

½ŜÆ™雨落山手線
你呢位團員係中途入左黎