18 12
發新話題

信5盃:[SPY] vs 突擊花小隊 第一場

[Close]

信5盃:[SPY] vs 突擊花小隊 第一場

wa~又係我~

制左都幾耐-3-

我中於有條片出過5 min la>///<

多謝比過意見我啲人:

風雪花月,lauh,狂暴旺,秒大魚,dis,扯人旗,華dee,淚月霖,VAE,free,fel

~仲有好多5打了~

我只整一場~

仲有 SoSaD 收人丫~ 強者可+
[email protected]

====講左好多廢野去片============
[youtube]m8S_E8RdYhA[/youtube]

唉 打j fd wo
我個名你次次都打錯 fd到咁 唔知講咩好啦
傷心  其實是一種快樂

我比較欣賞d效果 dd正 一開頭果度 剪得真系唔錯

SM-.-今次呢3場好睇好多.

其實影片係不錯

個人感想 交代人物名單可以一頁過

而殺人鏡頭可以少d, 重於交代殺人先後 (埋伏, 走位, 視野, 什至騙抗,破丁 偷電,偷a等等)

如果影片係想俾一班打開團既人睇 冇人會有興趣睇殺人鏡頭

而係想睇部署同配殺
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

引用:
原帖由 Misuki 於 2010-7-19 16:38 發表
其實影片係不錯

而殺人鏡頭可以少d, 重於交代殺人先後 (埋伏, 走位, 視野, 什至騙抗,破丁 偷電,偷a等等)

而係想睇部署 ...
我d片唔好睇...
又要lag.廢柴之作

引用:
原帖由 Misuki 於 2010-7-19 16:38 發表
其實影片係不錯

而係想睇部署 ...
講真我對團戰片方面..我比較差

回復 5# 的帖子

你既建議...我收下啦

我覺得可以參考 官網第三屆 rush 對sgc的影片

入面鏡頭少, 但交代的事情很夠詳盡

團戰影片 只著重殺人果下而沒交代好前後

跟街場影片有何分別

(個人意見)
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

片頭整得幾好..建議交代埋殺人前後..........

你與我有幾分相似,共存在同一天空下。

Vegas

很好

但想拿冠軍  還未夠呢

引用:
原帖由 Distance☆° 於 2010-7-20 20:37 發表
很好

但想拿冠軍  還未夠呢
我只求第3名>///<

雖然我不是7神fans,但是突擊花小隊第二,第三場反勝去了那裡?

引用:
原帖由 InSeconD 於 2010-7-20 22:27 發表
雖然我不是7神fans,但是突擊花小隊第二,第三場反勝去了那裡?
製作進行中              
人無千日好 花無百日紅

18 12
發新話題