17 12
發新話題

動漫迷人眼眸選舉【男】正式入選名單

[Close]

動漫迷人眼眸選舉【男】正式入選名單

• 家庭教師 - 初代彭哥列首令 by 愛影。揚仔

• 家庭教師 -第十代彭哥列首令 by 愛影。揚仔
    已取消

• 吸血鬼騎士 - 錐生零 by 絕夜s劍乂

• 家庭教師 - 山本武 by StaRK〞LoK

• 家庭教師 - 澤田綱吉 by StaRK〞LoK

• 奇蹟少女 - 藤本清和 by 小御

• 叛逆的魯魯修 - 魯魯修.V.不列坦尼亞 by 小御

• 零之使魔 - 平賀才人 by借栗一燒._.

• 零之使魔 - 朱里奧薩雷 by 借栗一燒._.

• 叛逆的魯魯修 - 樞木朱雀 by ME]AnDy

• 死神 - 黑崎一護 by ●PinK_x森美

• 甲賀忍法帖 - 甲賀弦之介 by mrcheung

• 家庭教師 - 十&二十年後藍波 by SaKuRa|S

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=228419 提名帖

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

我放自己個樣上去得唔得?
我個眼神又真係幾殺食嫁。
yoyoyoyo

引用:
原帖由 邂逅。A_c 於 18-7-2010 03:49 AM 發表
我放自己個樣上去得唔得?
我個眼神又真係幾殺食嫁。
真係唔好迫我將果句野講到出口啦你
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

動漫人物呀
哥仔

我仲靚仔過動漫人物
yoyoyoyo

引用:
原帖由 邂逅。A_c 於 18-7-2010 03:59 AM 發表
我仲靚仔過動漫人物
你真係迫我講心底話->你節省少少啦你
Gaming Live

引用:
原帖由 紀敏 於 2010-7-18 04:00 發表

你真係迫我講心底話->你節省少少啦你
敏媽咁講野,,,,,
yoyoyoyo

引用:
原帖由 邂逅。A_c 於 18-7-2010 04:01 AM 發表

敏媽咁講野,,,,,
係你迫我架
Gaming Live

引用:
原帖由 紀敏 於 2010-7-18 04:03 發表

係你迫我架
當堂冇曬心機
yoyoyoyo

引用:
原帖由 邂逅。A_c 於 18-7-2010 04:04 AM 發表

當堂冇曬心機
你既面皮唔似咁薄 好難令人相信你會因為咁樣而冇心機
Gaming Live

一時取消StaRK〞LoK果個
一時又取消揚仔果個
想點先 邊個先係-_-

引用:
原帖由 邂逅。A_c 於 2010-7-18 03:59 發表
我仲靚仔過動漫人物
我大大聲講句

慳.啲.啦.你

咁惡對人...
yoyoyoyo

引用:
原帖由 SaKuRa︱S 於 18-7-2010 04:24 AM 發表
一時取消StaRK〞LoK果個
一時又取消揚仔果個
想點先 邊個先係-_-
當然係取消二號先岩- -
我之前睇錯左個提名順序
Gaming Live

我愛第2果個圖啊,好靚仔><

17 12
發新話題