21 12
發新話題

[交流] 我愛羅問題

[Close]

我愛羅問題

我想問我愛羅一尾俾人收左皮
仲有冇出過場?

暫時應該冇出場

劇場版第四&五也有出過場
動畫漫畫到現埂也沒出過

開五影大會的時候不是出過了?!- -
尊嚴★

引用:
原帖由 階磚三 於 2010-7-18 01:57 發表
開五影大會的時候不是出過了?!- -
謝提醒 遺忘左-3-

引用:
原帖由 SaKuRa︱S 於 2010-7-18 04:28 發表

謝提醒 遺忘左-3-
遺忘也是正常呢

我都只是咁岩記得

我也會出記這種情況呢
尊嚴★

佢依家都無咩用了==

佢冇左一尾我諗應該冇以前咁勁- -
尊嚴★

引用:
原帖由 階磚三 於 2010-7-19 21:26 發表
佢冇左一尾我諗應該冇以前咁勁- -
好正常姐.. 唔通冇左1尾會仲勁咩-0-

引用:
原帖由 bensonlau 於 2010-8-3 12:02 發表
好正常姐.. 唔通冇左1尾會仲勁咩-0-
如果擋天照  擋雷影 雷遁活性化左既招數
都唔叫勁  我真係諗唔到有咩形容詞
YUI*FlowerFlower*

引用:
原帖由 絕夜s劍乂 於 2010-8-3 12:11 發表

我覺得佢無左一尾
反而招式上強左

引用:
原帖由 絕夜s劍乂 於 2010-8-3 12:11 發表

但係冇左一尾 的確係廢過之前呢

e家都好少出到我愛羅出場了=.=
尊嚴★

引用:
原帖由 bensonlau 於 2010-8-3 17:38 發表
但係冇左一尾 的確係廢過之前呢
佢有一尾時,由於極不穩定,搞到無教好訓,精神衰弱,實力便大減.
現在有教好訓,精力充沛,更膀從前,你可有想過火影,水影,雷影這般強者都不是人柱力,甚至六道仙人打敗十尾之前都不是人柱力啊.
所以我們還是不要把尾獸看得太重要.,不過嗚人的九尾就十分重要

引用:
原帖由 orangejuice 於 2010-8-3 18:45 發表

佢有一尾時,由於極不穩定,搞到無教好訓,精神衰弱,實力便大減.
現在有教好訓,精力充沛,更膀從前,你可有想過火影,水影,雷影這般強者都不是人柱力,甚至六道仙人打敗十尾之前都不是人柱力啊.
所以我們還是不要把尾獸看 ...
好一句"有教好訓,精力充沛"

唔知可以比咩反應..不過都有可能系咁既

我愛羅.我個人覺得佢有冇1尾都系咁..

1尾個時既佢.佢都控制唔到.所以用唔晒1尾既力量.同埋有超大個黑眼圈!!

不過佢本身既沙遁個人認為已經好勁.同埋佢有無限既沙比佢用

21 12
發新話題