發新話題

比賽: ♣Blizzard vs 冰島

[Close]
4點?
can?

引用:
原帖由 HEAVENLY_E 於 2010-7-17 14:11 發表
4點?
can?
吹到6點; 我已笑到不能再笑- -

引用:
原帖由 MinG. 於 2010-7-17 14:05 發表

你扮回錯貼

我都有玩家 個團長冇on到 我地gg得 e加先黎潛唔知佢地做咩:@

你與我有幾分相似,共存在同一天空下。

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2010-7-17 14:12 發表

我都有玩家 個團長冇on到 我地gg得 e加先黎潛唔知佢地做咩
感覺同上:@

2點半不見人你們先輸一場了

引用:
原帖由 MinG. 於 2010-7-17 14:18 發表
2點半不見人你們先輸一場了
55...棄權到可以了...條友一直咁潛 係e個團我都冇咩意思

火車明沒人性系列

引用:
原帖由 HEAVENLY_E 於 2010-7-17 14:24 發表
火車明沒人性系列
不關我事的

你地真係咁心急嬴?
時間問題姐
唔可以當打多場團戰??????

引用:
原帖由 HEAVENLY_E 於 2010-7-17 14:27 發表
你地真係咁心急嬴?
時間問題姐
唔可以當打多團戰??????
就係時間問題唔係心急

你講你2點9打

我都唔洗你認輸阿

但6點真係.

我想唔係人唔人性問題...明顯我地隊冇睇規則..人地比係人情 唔比係道理 重點在係連團長到潛 咁我諗真係冇咩好講 就算輸到可以拿經驗 我唔知係團長有事定係淆 e個我個人認為 為個團盡了力..得返黎係放晒飛機..重有到e加開始 我同♣Blizzard 劃清界線..下次真係要諗過先組人了...對唔住冰島咁多位成員 要你地一直係到等...對唔住 我係度向你地道歉..同埋我諗今次可當♣Blizzard  棄權..因為連團長到唔係度..希望管理員受理

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2010-7-17 14:30 發表
我想唔係人唔人性問題...明顯我地隊冇睇規則..人地比係人情 唔比係道理 重點在係連團長到潛 咁我諗真係冇咩好講 就算輸到可以拿經驗 我唔知係團長有事定係淆 e個我個人認為 為個團盡了力..得返黎係放晒飛機..重有到e ...
5洗唔好意思

咁感謝你們參加呢次比賽了

6點先打  你地有冇理過人地感受 . .

收到團隊B投訴

團隊A遲遲沒回應

先判冰島第一場勝利
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

連個天都幫你地...
yoyoyoyo

發新話題