36 123
發新話題

[原創] 岩岩唸到的 ** 我要相信哪個好? ♥3♥

[Close]

岩岩唸到的 ** 我要相信哪個好? ♥3♥

從前有2條村 , A村的人是誠實的 B村的人就只會說謊話
2條村的地型是如下 :

現在小童要去誠實村 ..
她現在在中間見到一個人
旦她不知那個人是從左邊/右邊出來的
她只可以問那位路人一個問題  
她要問什麼先可以知道誠實村在哪?

她要問路人 : 你住的村在哪邊?
因為 如果那位路人是誠實 的 他就會指著自己的村
旦 如果那位路人是說謊的 他就會指著別人的村
他們指的都是同一個方向 都是誠實的村

叫佢帶你到村子去

引用:
原帖由 MinG. 於 2010-7-16 11:02 發表
叫佢帶你到村子去
NONONO. 只可以問問題-_-  '

答案:你邊條路出黎    

答案  你邊能度架o靚仔....

引用:
原帖由 pigpigho. 於 2010-7-16 11:52 發表
答案  你邊能度架o靚仔....
  為什麼hoho變到甘惡劣

我靚/英俊 唔 靚/英俊 女/仔
yoyoyoyo

引用:
原帖由 邂逅。A_c 於 2010-7-16 12:41 發表
我靚/英俊 唔 靚/英俊 女/仔
只可以問一條問題...問完呢條點問佢系邊條路出黎
但系我都諗吾到- -

首先睇住佢又邊條路出黎  然之後問佢你條村係邊?

我估嫁炸=.=

引用:
原帖由 絆月~cLaSS 於 2010-7-16 13:03 發表
首先睇住佢又邊條路出黎  然之後問佢你條村係邊?

我估嫁炸=.=
話左佢唔知個個人係邊出黎-_-

求開估

問佢係左邊定右邊出來?=.=
尊嚴★

問條友男定女-.-

唔係好明-.- 你又唔知邊條村係誠實村..你點知佢指既地方係誠實村,..
他們指的都是同一個方向 都是誠實的村

引用:
原帖由 草妮馬 於 2010-7-17 09:37 發表
唔係好明-.- 你又唔知邊條村係誠實村..你點知佢指既地方係誠實村,..
他們指的都是同 ...
佢會指注自己條村架ma  .. 甘味知埋方向 @@

36 123
發新話題