54 1234
發新話題

[Left 4 Dead] 〔理性討論〕假設你係場主 唔夠對面打 會點處理 ?

[Close]
呀大佬,我地3個全部都要返工仲做到隻野咁,係唔係仲好多時間係到研究D咁無聊既問題呢?我地仲覺得場場撈亂玩公平D TIM,你要係成隊入,你不如同其他團約戰,有得你玩,仲要求D咩?

引用:
原帖由 ayu3262003 於 2010-7-13 19:24 發表
人地冇你地咁無聊係到呀支呀draw,都係果句啦,你咁多唔滿意,咪唔好入泥玩囉,你係到嘈嘈嘈又有咩得著呢,定係你想話比全部人聽,我地係衰人呀?如果係既,唔洗啦,我幫你,我ARIES係仆街無懶,我唔會收返架,我認呀 ...
引用:
原帖由 ayu3262003 於 2010-7-13 19:28 發表
呀大佬,我地3個全部都要返工仲做到隻野咁,係唔係仲好多時間係到研究D咁無聊既問題呢?我地仲覺得場場撈亂玩公平D TIM,你要係成隊入,你不如同其他團約戰,有得你玩,仲要求D咩? ...
我諗件事差唔多到此

我地就呢件事煩擾左你地講句 sorry   

但都希望你地就呢件事  都可以為我方朋友道歉一下

引用:
原帖由 ayu3262003 於 2010-7-13 19:37 發表
你自己都話冇玩占士好耐啦,我就係係占士比你KICK,可能你自己唔記得,但都算,我都無心追究,我唔明,呀大佬,點解講到下下要場主去就D玩家?唔係話唔就,但我諗做過場主要轉人要浪費幾多時間,你地睇唔到唔代表我地冇講,一隻 ...

45樓Satanailu 不包括我方朋友在內   此屬你地之間既問題

回復 45# 的帖子

你自己都話冇玩占士好耐啦,我就係係占士比你KICK,可能你自己唔記得,但都算,我都無心追究,我唔明,呀大佬,點解講到下下要場主去就D玩家?唔係話唔就,但我諗做過場主要轉人要浪費幾多時間,你地睇唔到唔代表我地冇講,一隻蚊係開波前已經打左4次以上,話比你地聽係電腦轉人,不過ARIES同一隻蚊除外,係唔係你地D電腦慢,我唔知,不過說明一早已講,你地要繼續(理性討論)既,咁你地繼續~

點解搞到甘複雜既...唔滿意人既場..可以自己開場玩...甘就解決晒問題....又唔會勞氣..又可以滿足自己既條件...入人地場就無理由要人地就你地既..作客既人都唔可以改變人地主場既條件同環境...開場既..為自己朋友成為一個玩樂既地方..又有邊度錯呢?.作客入人主場應該睇諒下既.....最後都係一句啦....自己開自己話事...何樂而不為呢.....

貼主,夠殭就羅套片出黎大家欣賞下.不過你唔會羅出黎,因為你太膠啦.

點解咁講?因為你先係入面ge主角,唔係你.我地先唔會睇得咁無「忍」

又冇穩又忍唔到,明明係你地做既.跟住開個貼推晒比人.做為一個花生客.都吞唔落呢淡氣.

...都係唔好多講..做野啦

我地唔係咩公司機構,點解我地要有standard?場主中意點,1,你去接受,2.咪玩啦你,3.你自己開,你可以認為我好冇品,但我只係想話比你聽,我地冇咁偉大,唔收你錢要做到你滿意,三唔識七,咪咁天真啦

哈哈  認同廿

多謝支持~我今晚覆出~
ARIES 字

睇黎討論有D失理性???

引用:
原帖由 lok2615 於 2010-7-23 22:50 發表
我地唔係咩公司機構,點解我地要有standard?場主中意點,1,你去接受,2.咪玩啦你,3.你自己開,你可以認為我好冇品,但我只係想話比你聽,我地冇咁偉大,唔收你錢要做到你滿意,三唔識七,咪咁天真啦

哈哈  十個認同比 ...
其實你都真係講得好岩!
最中point就係 你好無品
基本上此貼ge核心都係討論緊"有無品"既問題
你地講埋晒d經濟效益真係off晒topic
既然你地都認左無品, 咁就無咩好討論落去

54 1234
發新話題