發新話題

[Left 4 Dead] 〔理性討論〕假設你係場主 唔夠對面打 會點處理 ?

[Close]
引用:
原帖由 alexlau1314 於 13-7-2010 04:04 PM 發表
看來佢已經無視我地既訴求,漠視大家既民意
大家亦無謂強人所難,畢竟領導才能管理智慧唔係後天努力便可以
有人天生唔係李家誠, 無論佢點學點扮都唔會做到李家誠的

送君二字:服眾 ...
你繼續,而家有5個版主卑你炸完pm,呢d叫做表達民意?
件事等緊管理員處理,唔排除會重罰
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 紀敏 於 2010-7-13 16:20 發表

你繼續,而家有5個版主卑你炸完pm,呢d叫做表達民意?
件事等緊管理員處理,唔排除會重罰
炸pm一事與我無關   

另外針對其他玩家留言而變成"離題/針對性"
我能做既係主題上表明一切事宜 (不得離題或不得字眼帶攻擊等等 )   
如果可以   當然想移番去主版      ,  我都唔想令版主造成煩憂
請見諒

我諗件事差唔多完結   至於版主被pm攻擊
請閣下查明真相    打擾了.....

回復 32# 的帖子

e~睇泥你地真係好識作估仔........我覺得只有50%係事實
仲有呀,我就係你地所講果位垃圾英文人呀,我係有串錯幾隻字,不過文法錯就應該冇架喇,如果係有既,不如你講返出泥比我聽我打錯d咩呀?定係 你睇唔明呀!!!!我記得有人叫我轉返中文,不過我懶,我仲答左句:why would i?佢仲問返我..乜唔係should咩...你其實知唔知我想講咩架=.=,我地幾個元老都講明架啦,電腦自動選人架啦,仲轉轉轉乜呀?!仲有呀,咩唔夠打kick你姐,我地連續幾晚都打輸架啦,技術你地係有,我都覺得你地玩得幾好,但冇用丫,點解admin要kick你呀,咪因為場主唔中意你vote去kick人囉,咁點解你又唔話下自己冇品kick人呢?有冇外掛呢我就真係唔知喇,但係有日我地發現同一幫人,紅血既可以行到綠血咁快==人又大力過隻jockey,但係我自己唔會去下定論囉,不過講咁多都冇用,你地咁多投訴咪去第2度玩囉,果日對面隊果個SATAN有次咪又係係占士場無啦啦kick走左我,仲要係到爆晒粗tim,有冇品,係睇人架ja,每個場都有admin定既規則架啦,你重覆犯錯,好難怪admin唔比面,如果admin真係你講到咁既.街客入泥玩下咪知係唔係囉,仲有呀,有d人冇mic都算,仲要喇叭都唔開,係咁問佢都唔應你呀,唔kick你就有鬼啦,空穴來風,未必無因呀朋友

我就係你地所講果位垃圾英文人呀,我係有串錯幾隻字,不過文法錯就應該冇架喇,如果係有既,不如你講返出泥比我聽我打錯d咩呀?定係 你睇唔明呀!!!!我記得有人叫我轉返中文,不過我懶,我仲答左句:why would i?佢仲問返我..乜唔係should咩...你其實知唔知我想講咩架=.=

呢一段我諗要問番個位名為"水箭龜"先清楚   

我地幾個元老都講明架啦,電腦自動選人架啦,仲轉轉轉乜呀?!

一味只會話本身係咁  唔諗下點去修復 ?  我相信 rdiver 提出
-  少少補充 , 場主可嘗試以 teamversus 模式開場 , 並非 versus , 可能成功鎖定隊伍 .可以幫到你
定係完全無諗住為街人服務  ?   所以你地有8FD  轉圖只會轉番識既朋友一齊
而對面亂左唔會理   誰是觀眾唔清楚?  誰是對面玩家唔清楚?  所以對面隊永遠都係亂? 而你地就永遠都係齊?

仲有呀,咩唔夠打kick你姐,我地連續幾晚都打輸架啦,技術你地係有,我都覺得你地玩得幾好,但冇用丫,點解admin要kick你呀,咪因為場主唔中意你vote去kick人囉,咁點解你又唔話下自己冇品kick人呢?

你唔鐘意我地kick 人    都係因為轉隊引起    點解第一日要幫手轉
    第2日就話本身設定係咁   ?    ( 當時我地踢人 唔出言警告? 你地一d反應都無喎 )
     第3日封左轉人功能?    (第3日我地踢人   你就用  行為 _ _ 而踢發起投票者 ?) 原來上面係咁樣去解釋既  明白   

有冇外掛呢我就真係唔知喇,但係有日我地發現同一幫人,紅血既可以行到綠血咁快==人又大力過隻jockey,但係我自己唔會去下定論囉,

有需要請閣下錄製demo 影片

果日對面隊果個SATAN有次咪又係係占士場無啦啦kick走左我,仲要係到爆晒粗tim,有冇品,係睇人架ja,

私人恩怨?  

每個場都有admin定既規則架啦,你重覆犯錯,好難怪admin唔比面,

規則就係你地只會幫朋友轉隊 對街客說明我地唔會幫手轉人 亂左係電腦設定 理由 ? 藉口??

我相信所有資料係第9個post可以幫到你

回復 33# 的帖子

我相信有玩開l4d既人..都會知道..紅血之後食丸就會行得好似綠血咁...
ed野應該係人都知個bor...

算吧啦,你有你理由,我有我道理,你地覺得係咩咪係咩囉,唔好講到好似我地老馮為你服務,我地唔係麥當奴呀

回復 35# 的帖子

我唔係盲既,我玩左隻game年幾,都知食左丸會多左氣淺紅色血,不過當日條友就好似冇既,係唔係唔評論喇

引用:
原帖由 ayu3262003 於 2010-7-13 18:57 發表
算吧啦,你有你理由,我有我道理,你地覺得係咩咪係咩囉,唔好講到好似我地老馮為你服務,我地唔係麥當奴呀
引用24樓水箭龜  一句     
我心諗.. 轉人唔係一個admin既正常責任?

咁請問你地既規則   有無定一個方案 ?   定係因個人喜好而隨時變更?

你有你規則     當然你講明左轉圖後玩家亂隊 admin及場主不會負責  咁我都唔會再就呢個論點去回覆

所以你下一個規則係  admin只會幫自己朋友服務 ?

我地只係普通玩家   而唔係當你麥當奴  請分清楚

admin係咪唔可以今日中意咁聽日又中意咁呢?admin可唔可以又為自己著想下呀?淨係識攞著數.........

自己朋友就唔叫服務啦,仲有,你100個百份率肯定我地隊全部識?你未免太一竹杆打一船人==我地唔係咩公司機構,點解我地要有standard?場主中意點,1,你去接受,2.咪玩啦你,3.你自己開,你可以認為我好冇品,但我只係想話比你聽,我地冇咁偉大,唔收你錢要做到你滿意,三唔識七,咪咁天真啦

原來入人地場代表叫拎人地著數

咁vlan 起碼 有 五六百人拎緊人地著數

我依家係度多謝你先呀!!!!

如果你覺得係我唔明既 我冇所謂=]
轉人轉隊 對其他玩家又有咩著數呢
你唔想比人sm唔轉隊  係你自己著數炸= =?

引用:
原帖由 ayu3262003 於 2010-7-13 19:06 發表
admin係咪唔可以今日中意咁聽日又中意咁呢?admin可唔可以又為自己著想下呀?淨係識攞著數.........
以上2條題目係成立   答案都係可以   因為場主大曬

所以我先發起呢個post 比人討論下

開一個場   我知唔係一件易事    管理既野實在太多  一般人無法明白

但完全無諗過點先可以做得更好   吸引更多玩家 ?  

所以最後只係拋下一句    本身係咁就係咁    唔鐘意就唔好玩 ?

人地冇你地咁無聊係到呀支呀draw,都係果句啦,你咁多唔滿意,咪唔好入泥玩囉,你係到嘈嘈嘈又有咩得著呢,定係你想話比全部人聽,我地係衰人呀?如果係既,唔洗啦,我幫你,我ARIES係仆街無懶,我唔會收返架,我認呀

請問你...話我無啦啦kick你個次...請講清楚5該...
話說我已經好耐都無入去占士場玩過咯喔.....你中意作故仔屈人?
拒絕偏題...繼續理性討論.
請問你地admin定的所謂的規則...乜有話過比進場玩家知道咩?...我入過甘多次都無聽講過..抱歉
未開始之前就話5幫手轉人....ok...無所謂...
admin可以毫無理由咁調花生中的朋友入去換玩開的玩家....呢d都系你地admin的規則?仲有...好似我甘..你地admin kick我個時有問我咩? 還有其他被kick的玩家.你地有問咩?
我地呢種街人入去都系想為個樂趣咯...無想過會發生咁的事...
雖然個場系你地開..你地系管理者...但系你地有無想過如此的管理手法會5會令其他人接受5到呢?不如改善下...為個ser想下...
我地5介意admin為自己著想....但系都5洗咁刻意je系未..
大家有緣一齊...玩下je...何必搞到咁呢=u=

發新話題