發新話題

[Left 4 Dead] 〔理性討論〕假設你係場主 唔夠對面打 會點處理 ?

[Close]
只能講場主有無品的問題........
講出黎 係邊個ser........
等大家知道邊個ser咁無品,係佢個場走場 (以其人之道還以其人之身)

果個rd,大家唔好再覆佢,講埋哂d歪理,例如 ,你未開個ser,點知場主的苦處(我心諗,_ _ _ ,既然果個ser 亂kick人係for fd 的,不如改個名做fd ser 啦,等大家唔洗嘈,佢地自己玩飽佢)

我知你地講邊個啦! 一隻x Shxxter 8v8 個場啊嘛!!! 我個日都在場lor,,,我個日一入到做花生無位玩,,,咁我等下睇下later有無人走la....跟住無啦啦比人kick lor!!咁我再入ser啦...佢地又kick!又無比理由我wor!!
咁我咪唔鬼玩佢個ser!我都唔明做花生都要比人kick?? 咁佢開個花生位黎做咩??!!
之後我見大雨第一關有人走左...有位...我咪再入ser囉,,入到去做人同場主&admin 1 team...
等full人啦..等齊左人,,佢地企晒係個角落度又唔肯行,,又話咩對面外掛仔係度搞事.....然後我又無啦啦死左! 又唔番生我地同幾個死人..!之後就無啦啦關左ser......
呢個場主我只能用 XX 黎形容...!!真係未見過有咁既場主同admin lor!!呢d人再存在真係影衰vlan降低玩家質數!!!

打機有輸有贏先正常

我會選擇同對面換人多過去踢人

好開心
rd哥又出現了
好像平時一樣.
專家口吻地給予評論.
"本人玩L4D2半年以上 , 都唔敢隨便評估對方實力 , 而樓主7月5日才開始玩L4D2 (唔信係用分身) , 誰較有資格評人呢 ?"
RD哥你玩左咁耐l4d2一定係專家啦
如果你想講玩得耐就有資格去評人?.咁我l4d一出玩到而家
係唔係好有資格去評下你 RD呢位玩家
技術:不可置評
如果你認為我講錯
直接約我打場44/88

反思下 , 場主為FD踢人 同 你為「調隊」踢人 , 出發點雖不一樣 , 但結果有分別咩 ?

結果係場主為FD踢人唔會俾人踢
你為「調隊」踢人     會俾場主踢

典型多對伺服 , 玩家都唔鍾意即刻離開安全室 , 原理同做運動前熱身一番如同 .
岩岩先知道rd你理解能力都"唔錯"波
人地係話死都唔出safe room
唔係出得慢

外掛 ? 我玩咁耐都唔見人識用外掛 , 咪同 CS 混埋一談 .
-  如果場主真係認為你用外掛 , 就一早KICK + BAN 你 , 所以我覺得場主只想製造話題啫 !

你對於l4d的外掛認識有幾深呢?
你又知道l4d的外掛同cs唔同?
好地地製造咩話題?

Q: 假設你係場主 唔夠對面打 會點處理 ?
答:我會燒佢數簿,錶佢有無,掉佢頂帽.少拒老懵.最後就是問候一下對面的母親,因為他們的母親生的兒子打機十分叻.為此我們更要送上beyond真的愛你,來歌頌母親的偉大.

範圍已超出你地所講既 " 理性討論 "

移帖!

???  抱怨區???

依家係大家公開平台分析問題,咁都要轉??

係樓上果位不能理性, 難道一位不理性,就等於全部不理性??

強烈要求轉番l4d2 主版

係囉..本如樓上咁多人所講
其他多人場 OR 平時44既場都好少會亂TEAM
重要開多兩個花生係度
唔好以為唔踢人放佢落花生就得先得嫁
你估人地睇住你班場主比人sm or sm街客好過癮咩= =

我記得踢人事件個陣我都係現場
有個a字頭既人   我諗係admin啦
竟然用d垃圾英文話轉人唔係佢既能力範圍
我心諗.. 轉人唔係一個admin既正常責任?   
轉個頭佢就馬上處死再踢左我身邊既玩家 ..
我相信佢都唔知咩事 應該係冇人知

請問有咩問題呢
無拉拉轉走左._.
版主大可以封左唔理性果d的留言姐係唔理性就去呢個區度講野?
唔使轉走個post下話

版主大大做咩要移post??
我地大家都覺得好理性討論bo...
勞煩大大移番去l4d區, 以供更多人討論, 集思廣益

我唔明點解因為1人唔理性討論就要轉去抱怨區..?
姐係1個人有問題就要搬走個post?
好小人會去fps抱怨區睇..咁如果搬番去l4d2區..一定會有更多人一齊討論e個問題
強烈要求版主大大搬番去l4d2區..

移帖並不只是因為21#的內容

而是由第2頁開始13#、14#、17#、20#的回覆內容

觸犯版規:

2-3 禁止發佈或參與任何可能引發罵戰的帖子。初犯處分 - 威望-5 禁言一天 隱屏帖子

2-5 所有抱怨類型帖子請到FPS抱怨區,不得於各遊戲主要版塊開主題發佈任何抱怨類型之帖子。初犯處分 - 直接移帖

其回覆內容已由客觀性變成針對性,例如:

17#的:
引用:
我知你地講邊個啦! 一隻x Shxxter 8v8 個場啊嘛!!!
及20#的:
引用:
RD哥你玩左咁耐l4d2一定係專家啦
如果你想講玩得耐就有資格去評人?.咁我l4d一出玩到而家
係唔係好有資格去評下你 RD呢位玩家
技術:不可置評
如果你認為我講錯
直接約我打場44/88
希望大家明白

看來佢已經無視我地既訴求,漠視大家既民意
大家亦無謂強人所難,畢竟領導才能管理智慧唔係後天努力便可以
有人天生唔係李家誠, 無論佢點學點扮都唔會做到李家誠的

送君二字:服眾

引用:
原帖由 alexlau1314 於 2010-7-13 16:04 發表
看來佢已經無視我地既訴求,漠視大家既民意
大家亦無謂強人所難,畢竟領導才能管理智慧唔係後天努力便可以
有人天生唔係李家誠, 無論佢點學點扮都唔會做到李家誠的

送君二字:服眾 ...
有訴求我地係會處理既,若果呢個TOPIC唔好離題唔好偏向針對性既

我叫超版幫你地移番去主版無問題,但係咪可以確保到每個人都繼續理智咁討論落去呢?

仲有,我都希望你唔好再開分身AC炸我地報告PM

你這種幼稚的行為實在令我有點不耐煩

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

發新話題