發新話題

[比賽]冰島vsGomeMenNaSai

[Close]
人地正影片 老實講關你lun事 你唔滿意可以叫你d fd正番段片係你地合作殺佢地既  人地正片鍾意點正就點正 你吹得佢漲咩  你地神反又要正神連又要正 咁段片會有幾耐?
個人意見
[/url]

看 路人都嗆你們了
如果你有理據的話我一定把片子拿下來
但似乎你們沒有

如果咁多不滿 咁自己整段片仲好 口水多過茶
只能說你疑心太重

輸左就要屈服 道理在強者那裡
季節

哦...強者也不過如此

也只是一群見勢就依附的人而已
我也沒抱怨什麼,你作賊心虛就是你的事

我又沒指名道姓什麼的,你自己心中怎想,不必告訴我

你告訴了我,也不能改變我的想法

也不必pm我叫我回覆了,上班是很忙的

說實話我接受到現實的生活,不必做一條毒_,也不必做一條MK

希望你也能早日領悟,別在網上串77,現實167

引用:
原帖由 Nightsky☆° 於 2010-7-13 16:31 發表
如果咁多不滿 咁自己整段片仲好 口水多過茶
只能說你疑心太重
咁你睇過一條團戰片
殺人片段都剩係放得一段出黎?
唔係話我疑心重  只係對影片作出批評
平時我整片 好多觀眾夠講我片中既對手技術太差
點解冇你地呢班正義___ 黎捍衛公義?  偏偏要係呢個時候先黎做一做呢個正義____
咁下次你地要記住啦啵 我整片邊個話我對手差 記得用呢句黎答返人;) 唔好一尾做咁多咁忠心既走____
ArHo567之

引用:
原帖由 NightmaRe丨ArHo 於 2010-7-13 20:25 發表
咁你睇過一條團戰片
點解冇你地呢班正義___ 黎捍衛公義?  偏偏要係呢個時候先黎做一做呢個正義____
...
人地整片想整邊面多d殺人鏡頭係人地既喜好

呢個係視頻 唔係replay 唔需要如實交待一場團戰係點的

引用:
原帖由 On_Dog_Dog_LA_U 於 2010-7-13 20:10 發表
哦...強者也不過如此

也只是一群見勢就依附的人而已
我也沒抱怨什麼,你作賊心虛就是你的事

我又沒指名道姓什麼的,你自己心中怎想,不必告訴我

你告訴了我,也不能改變我的想法

也不必pm我叫我 ...
重申一次
本片的製作與冰島任何人無關
另外紅字可以看得出你的中文水平 完.

引用:
原帖由 NightmaRe丨ArHo 於 2010-7-13 20:25 發表
咁你睇過一條團戰片
...
絕對睇得出你果2個留言係批評

另外你地完場殺8 人地完場殺34
我計過 成條片冰島一方殺人既畫面有12次 而你方有3次(包括反殺)
計比例 你果邊都著晒數
仲有 如果要放晒你每一殺出黎 我都幾唔得閒

唉  樓主真係慘

如果我係樓主都放有技術果隊D畫面
輸贏睇高低吧

冰島連贏2局wo
s9m

我覺得人地拎個Rp黎整片
都唔需要問過你個同唔同意啦
人地都冇講過要2邊都放晒出來,如果人地要整晒一邊
你唔通話人地唔整你自己果邊咩

引用:
原帖由 FkInGLaBaBy 於 2010-7-15 15:03 發表
我覺得人地拎個Rp黎整片
都唔需要問過你個同唔同意啦
人地都冇講過要2邊都放晒出來,如果人地要整晒一邊
你唔通話人地唔整你自己果邊咩
真係笑死我
到而家仲未明個重點
ArHo567之

引用:
原帖由 NightmaRe丨ArHo 於 2010-7-15 15:32 發表
真係笑死我
到而家仲未明個重點
感謝幫推

發新話題