發新話題

[比賽]冰島vsGomeMenNaSai

[Close]
我覺得整團戰影片6-7分鐘好了..........

你與我有幾分相似,共存在同一天空下。

好精彩ar ~.~ ...............

支持冰島                  

快d多謝me提供d歌比你

引用:
原帖由 SeKi_GoD 於 2010-7-12 11:37 發表
?中意點整咪點整 你咬我食咩
此言差矣

引用:
原帖由 Nightsky☆° 於 2010-7-12 18:26 發表
快d多謝me提供d歌比你
你個icon 街童feel-.-

引用:
原帖由 秒殺大魚魚 於 2010-7-12 19:23 發表

你個icon 街童feel-.-
你個icon傻仔feel
yoyoyoyo

很好很好~魚仔發威~

支持支持  推
引用:
原帖由 W.Fx 於 2010-7-12 19:08 發表

此言差矣
c父扮有文彩  似要我o?
季節

介紹方法好特別

出街亂影人相,人地唔滿意就同人講:係呀,我係要影呀,你吹咩

什麼道理

引用:
原帖由 On_Dog_Dog_LA_U 於 2010-7-13 15:27 發表

什麼道理
?       說出你的道理來 有什麼不滿
要說就說清楚點

第一 這是視頻比賽區 不是信長區
如果我有心去羞辱你們 似乎我可以做得更出面 亦更絕
第二 你隊中有人提出不滿我都已經修改了 你還想怎麼樣?
第三 你提到"出街亂影人相,人地唔滿意就同人講:係呀,我係要影呀,你吹咩"
現在我是偷你的rp來製嗎 我光明正大的在比賽區下載rp來製
如果每次都因為負方跟我說不滿 還有片可以給我製嗎 還有視頻比賽給我參加嗎

老實說我已作出很大讓步 如果你不爽你可以自己再製 顯示你們有實力
片我就一定不會拿下來 除非你把我製片的時間都還我
另外我一直跟你方解釋都保持著克制 但似乎你們開始有點打橫來說了
而且令我有點不洩你們 適可而止.

引用:
原帖由 On_Dog_Dog_LA_U 於 2010-7-13 15:27 發表

什麼道理
這個  視頻製作比賽   沒有規定是必要制那一方,就算全是制某一方,都可以。
yoyoyoyo

人地整影片都係想分享姐
你係要諗人地串你 無計GA啵
做人大量D啦

發新話題