67 12345
發新話題

[比賽]冰島vsGomeMenNaSai

[Close]

[比賽]冰島vsGomeMenNaSai

[youtube]1nFviwqsyCk[/youtube]
清晰問題我會改善.
ps:此為修正版
.........我崩潰了= =youtube的上載好爛 3:25開始會有沙沙聲
但我在本機輸出時聽都沒有= = 抱歉了各位

感謝幫忙制片

引用:
原帖由 MinG. 於 2010-7-12 01:23 發表
感謝幫忙制片
不嫌我制片差已滿足

引用:
原帖由 秒殺大魚魚 於 2010-7-12 01:24 發表

不嫌我制片差已滿足
怎會有人制我們的rp就很開心了

沒想到咁快就有影片
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

引用:
原帖由 Misuki 於 2010-7-12 01:30 發表
沒想到咁快就有影片
琴日整親隻腳今日冇波踢
又冇咩團打咪整下片

真捧
我反殺你又沒放上來
和本多合作殺了百地你又沒上來
還有幾段的合作

那到頭來只是放了一段所謂的反殺而已?  
就算輸了又怎樣?  
而且我們到網吧的時候 網吧的電腦的確出了很多系統上的問題
ArHo567之

引用:
原帖由 NightmaRe丨ArHo 於 2010-7-12 01:48 發表
真捧
我反殺你又沒放上來
和本多合作殺了百地你又沒上來
還有幾段的合作

那到頭來只是放了一段所謂的反殺而已?  
就算輸了又怎樣?  
而且我們到網吧的時候 網吧的電腦的確出了很多系統上的問題 ...
放上來的 都是我挑選過
你說有幾次合作
嗯 我印象中有一次是在650營位置道3捉了某人然後你加技殺的
還有一次是 你在上路一次控場本多再接技殺的
你的批評我會改善下一次的視頻
另外這是視頻比賽區 我沒有放在信長區再加一堆言語去羞辱你們
至於網吧的電話問題我不知道亦不想知道
我沒有偏幫任何一方制片 信不信由你.

勿怒,畢竟影片作者有作者的喜好
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

引用:
原帖由 秒殺大魚魚 於 2010-7-12 01:54 發表

放上來的 都是我挑選過
你說有幾次合作
嗯 我印象中有一次是在650營位置道3捉了某人然後你加技殺的
還有一次是 你在上路一次控場本多再接技殺的
你的批評我會改善下一次的視頻
另外這是視頻比賽區 我沒有放在信長區 ...
冇 剩係覺得你一尾放對面殺人片段好有問題
我都廢時講 咁你既然有印象 點解仲要"挑選"過
你既然挑選過 咁點解要放對面咁多單殺出黎??
唔係我唔服 輸左我有服過 但係我都估唔到你整埋片 更加估唔到你剩係會放得果一殺出黎
是咁的 你要講你唔係偏幫 客觀d黎講 好難說服到我地
ArHo567之

老實講 套片略微短了 平均團戰片最好有7-9分鐘 你只有4分幾鐘- - 中期和後期較小片段出現
希望下次能改進一下
傷心  其實是一種快樂

引用:
原帖由 NightmaRe丨ArHo 於 2010-7-12 01:59 發表
冇 剩係覺得你一尾放對面殺人片段好有問題
我都廢時講 咁你既然有印象 點解仲要"挑選"過
你既然挑選過 咁點解要放對面咁多單殺出黎??
唔係我唔服 輸左我有服過 但係我都估唔到你整埋片 更加估唔到你剩係會放得果一殺 ...
如果你咁講
冰島一方 猩仲有次單殺你 同埋中路c金會戰殺德川+道3 我都未放埋落去
至於你話挑選 道3捉果次冇任何引會戰 神反 神連 神技出現 有加插入去既意義嗎
如果你覺得我放少你一次反殺+神控而引起你既不滿 我就此道歉
ps:唔係明叫我制的 我本人亦是今天才與明認識

rubbish fish now, you know why i give up to make video?
yoyoyoyo

作者想整咩咪整咩 使唔使all篤屎都要向你申請all咩形狀?

引用:
原帖由 邂逅。A_c 於 2010-7-12 02:04 發表
rubbish fish now, you know why i give up to make video?
yes now I feel it always make me unhappy

67 12345
發新話題