38 123
發新話題

火影黑名單"(請留意本帖"歡迎大家舉報走場人士)

[Close]
引用:
原帖由 草泥馬11 於 2010-9-7 23:06 發表
有devil人走場,團長廢事罵自己人唔理此post了,此post已完
沒有這回事吧!

引用:
原帖由 killerkin999 於 2010-9-6 22:33 發表
走2次仲要都有rp-_- 先至計 呢個版開黎有乜用?
版主都係放一次rp 即係唔知係版主無能定係你廢up
走左場被人放rp 咪入黑名單囉 呢個又話唔計 果個又話2次先計
版主都係放一次咋wo 咁即係你地成個團話乜就乜?

不過玩 ...
多謝你的意見!
現在 有給我記過的玩家 某部分 已被刪名!
因為他改過!

引用:
原帖由 小說 於 2010-9-8 17:59 發表
yin31833yin31833
請上傳 rp/圖片!

已更新~!

引用:
原帖由 ★不死鳥☆ 於 2010-10-1 14:02 發表
樓主自己都走場啦
玩玩下 彈佐!
本身有事要走先~
我絕不走場 有事例外~
請你 看rp

引用:
原帖由 StaRK〞LoK 於 2010-10-3 07:59 發表
次次唔夠打話有事=sm?
這次 真的 是有事情!<---- 我不會用借口 而走場!

已更新

引用:
原帖由 Mr_CHuN 於 2010-10-21 23:42 發表
以下只是個人想出來的一段文章,,不囍的請不要看!!

岩岩上黎望先知有呢個post v.v"
其實我好唔明一樣野
有時候自己村真係廢到隨時比人gg o既話,,倒不如自己爆自己不會較快嘛 ?
走場的,,的確有很多,,難道你開完 ...
謝謝 用心 回答 此帖
我開此帖 都是給大家 知道雖會走場 ! (只是一個建議)
我好記得我有一次玩0次,,木葉的,,條村得番個大本多2個神秘塔,,咁樣死守法,,倒不如自g??
這樣就要放棄?! 點解唔試下守埋落去 (可能有反擊既機會) 你既情況 我都試過!
加上有時候未必係自己個人因素問題而自爆,, 可能係因為隊友呢?
為什麼不叫你的隊友 叫他 不用自g?! 這個是你的問題喔!...
如果條村隨時滅亡又守不了的話,,倒不如自g會更快吧?還死掂死都係死嫁啦..又要等人黎gg自己村,,那你可以在這段時候幹什麼?食兵?殺人?定係爆野??
為何 不跟你的隊友商量! 團結就是力量! 就算知道要給對方g! 為何不盡力守下去!
試過自己係做呢3樣野之中,,做任何一樣野都係會比人殺,,那你告訴我,,唔走場唔自g的,,我還有什麼東西可做?
掛機????

你既情況 我亦身同感受... 只好隨機應變!
就算當正走場係冇品行為,,那自g完之後先走都有番個責任係到掛?
起碼都算係完成呢個遊戲..

試想下 當你想完成整個回合時 場場有人自g 這樣 又可以叫為完成?!
輸同嬴 都只是 遊戲的吧! 何必要自g/走場 去解決問題?!
加上我一頁頁咁睇,,睇到e加我回覆了..中間沒有任何別人說我的,,就證明是樓主放我個名上去的..
再加上我一頁頁睇緊o既內容入面,,有人都有講過樓主有走過場,,
那...
為何樓主沒有打自己的名上去??
開post者有特權嘛?

當時只是 有事情 還有已經同隊友講好了 ! 所以有事先走 ... 開權者 有做錯 我會誠認!

講開又講,,
如果你真係咁樣check曬人地o既ac又好,,ip又好,,走一走又或自一自g,,你就放名上去,,我當正冇名的見到呢個post會因為知道放名的會走場..那全ser的名都給你放上去了..我想請問還會有人玩火影嗎??

我加了黑名 如果 沒有  人 再舉報他 基本上 我會del名!

你可以說有人沒走過場嘛?(要記得包括你自己)

我跟你說 我有走過場!? 但不代表 不改變的吧!

38 123
發新話題