發新話題

火影黑名單"(請留意本帖"歡迎大家舉報走場人士)

[Close]
引用:
原帖由 ╭DeviL★累 於 2010-8-11 00:09 發表
gag?  明明玩40殺你自己話20殺  就要跟你@@?
咁哩d你問題啦 你話唔跟都冇計 我係講左20 冇講就話姐 你大佬咩 你話事ar個場

原來係咁既 咁我下次自己講 1殺gg 係咪又可以走嫁@@?

引用:
原帖由 ╭DeviL★累 於 2010-8-11 00:09 發表

聽勁多人講 gg=good game
咁gg都can=good game既 睇你點睇lo

引用:
原帖由 ╭DeviL★累 於 2010-8-11 00:12 發表
原來係咁既 咁我下次自己講 1殺gg 係咪又可以走嫁@@?
你鐘意係ok既 不過睇你會唔會lo

引用:
原帖由 davis0722 於 2010-8-11 00:11 發表

咁哩d你問題啦 你話唔跟都冇計 我係講左20 冇講就話姐 你大佬咩 你話事ar個場
唔通我又要跟你?  難道個場又係你話事a0a?

引用:
原帖由 davis0722 於 2010-8-11 00:12 發表

你鐘意係ok既 不過睇你會唔會lo
gag  我唔講野lu 睇下wing哥點做野

回復 120# 的帖子

此句話令小弟我佩服

引用:
原帖由 ╭DeviL★累 於 2010-8-11 00:13 發表

唔通我又要跟你?  難道個場又係你話事a0a?
你唔鐘意跟既咪唔好玩人地場 你開場lo 咁個個都要聽你話啦 大佬累

引用:
原帖由 ╭DeviL★累 於 2010-8-11 00:14 發表

gag  我唔講野lu 睇下wing哥點做野
咁咪乖仔囉 一開始唔應該講咁多啦=] gd job

╭DeviL★wing兄
你地個團有d人真係冇品
╭DeviL★進佢比人殺左幾次就走場

F K ╭DeviL★高佢到數走場

引用:
原帖由 永恆之愛 於 2010-8-11 16:06 發表
╭DeviL★wing兄
你地個團有d人真係冇品
╭DeviL★進佢比人殺左幾次就走場
之幾天剛入的成員...!
請帶有rp給我看吧...!

鬼葬小鬼 走場
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

mak......可以知道自己就快彈 一講就彈(走場)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔該幫手唱天使的方眼同滎儿

發新話題