發新話題

火影黑名單"(請留意本帖"歡迎大家舉報走場人士)

[Close]
sulley<請帶上.rp

前日同╭DeviL★紙 其他人唔記得- -果場我咁左鍵盤個關機制
果場真係唔係特登走的抱歉<宏仔我知你唔係想走場 係感岩正到個掣姐,

引用:
原帖由 LanceWong01 於 2010-8-5 23:53 發表
邊個devil團d人唔走埸?
有replay為證 佢絕對唔係hand機架lo
我就係同你同場 我係紙既隊友

WING 你都有走過場黑咩名單呀

仲有你個團都好多走場9

引用:
原帖由 twp456123 於 2010-8-6 09:55 發表
WING 你都有走過場黑咩名單呀
那時我彈機喔!....

引用:
原帖由 twp456123 於 2010-8-6 09:58 發表
仲有你個團都好多走場9
請付上replay
請留意~請字眼上不要引起罵戰~

sulley<迷失之風都有走又唔見你去post佢名,3,?_?又玩針對

我要舉報!!!!!冇RP,有圖
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

卍善爺卍,火影之靚仔,呀綱連走兩場(應該係FD組)兩場都係場主自斷全場彈,勁冇品.... 好可惜第一場記唔到(因為我都比佢搞到斷埋)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 打開(人在) 於 2010-8-8 17:07 發表
卍善爺卍,火影之靚仔,呀綱連走兩場(應該係FD組)兩場都係場主自斷全場彈,勁冇品.... 好可惜第一場記唔到(因為我都比佢搞到斷埋)
場主...可能關了vLan 已令到全場彈!

引用:
原帖由 ╭DeviL★WiNG 於 2010-8-8 22:28 發表

場主...可能關了vLan 已令到全場彈!
和他們玩了兩場(雖然第一場記不到),我肯定場主就算不自行斷線,其他隊員都會走場(在RP中他們的行為可見),只是場主斷線可令他兩位朋友不受影響....
話說上一次我記的名你還沒處理....

嘩嘩= = 走場黑名都有 我唔走場 支持火影

岩岩部機太熱 黑屏..

引用:
原帖由 雲的前奏曲 於 2010-8-9 01:23 發表
岩岩部機太熱 黑屏..
搞到我三打一- - 本身差小小爆到本葉-v-!

發新話題