發新話題

火影黑名單"(請留意本帖"歡迎大家舉報走場人士)

[Close]
引用:
原帖由 kitkit007007 於 2010-8-1 08:47 發表

冇走就係冇走
你甘唱我米被你唱臭
不過人人都會走
就係完場時
你5走?
何方我冇中途走

to板主
好你甘唱我就唱你囉
做左唔怕認,有冇走場大家心照,唔係唱唔唱你問題,你根本死唔肯認,就完場果陣你先走不如中途走,哂人時間,
板主不如你記埋我名算,反正我又唔係未走過場

..我想問全場走場叫咩
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 我很菜 於 2010-8-1 21:26 發表
..我想問全場走場叫咩
你個問題...係咪魔獸/ser 既問題?!

引用:
原帖由 ╭DeviL★WiNG 於 2010-8-1 23:19 發表

你個問題...係咪魔獸/ser 既問題?!
冇咩 不過岩岩玩左場╭DeviL★ 團又全部走左= =

引用:
原帖由 我很菜 於 2010-8-1 23:30 發表

冇咩 不過岩岩玩左場devil團又全部走左= =
處理中.....!"

kei<---味算係本團成員 (佢話同人傾好耐msn ~ 唔記得佐講要走)見到k走先走

_K<--- 網路夠鐘 s0r 唔好意思 走佐 (佢唔記得佐聲) 唔好意思!!!!

sulley自爆大本仲要串下人地都唔知有咩甘威

引用:
原帖由 ╭DeviL★WiNG 於 2010-8-1 23:33 發表

處理中.....!"

kei<---味算係本團成員 (佢話同人傾好耐msn ~ 唔記得佐講要走)見到k走先走

_K<--- 網路夠鐘 s0r 唔好意思 走佐 (佢唔記得佐聲) 唔好意思!!!!
oic 我錯 sor

引用:
原帖由 我很菜 於 2010-8-2 08:42 發表

oic 我錯 sor
你無錯-v-"

wl98759875  條死傻仔  佢同佐佐一隊 佢自己係再不斬    話我同寧次招大屈機又話自己隊友**侮辱成份** 走場  (我係九郎)

︴蔡卓嚴=]      
雲的前奏曲

走場 有rp

引用:
原帖由 ╭DeviL★累 於 2010-8-3 16:28 發表
︴蔡卓嚴=]      
雲的前奏曲

走場 有rp
我覺得你地真係有問題 你又知人地真係走場囉=] 見人走話人走場 唔知內情係到亂講

引用:
原帖由 雲的前奏曲 於 2010-8-3 16:38 發表

我覺得你地真係有問題 你又知人地真係走場囉=] 見人走話人走場 唔知內情係到亂講
我無亂記人名- - 家下e+味落人名住...
因為味做得野- -!"
有解釋我會del名的...放心 如果真係 我記錯人 我就會del名!

引用:
原帖由 雲的前奏曲 於 2010-8-3 16:38 發表

我都覺得你有問題囉  你有証據証明到佢唔係走場@@?

引用:
原帖由 ╭DeviL★累 於 2010-8-3 17:09 發表

我都覺得你有問題囉  你有証據証明到佢唔係走場@@?
咁你又可唔可肯定我一定係走場先 咁你洗唔洗話人走場狗阿=]

有呀 rp自己慢慢睇

發新話題