發新話題

火影黑名單"(請留意本帖"歡迎大家舉報走場人士)

[Close]
引用:
原帖由 凝聚╮小田 於 2010-8-30 19:41 發表
走場都post- -咁你做到100啦咁.....
唔係多次走場先入黑名咩

引用:
原帖由 climba78888 於 2010-8-29 22:17 發表
柒頭,,有病睇醫生喇,,3打1唔re,,打黎都哂氣,,唔夠打,,你到時就會話re,,我p0z上黎話你走場既話,,你就會話,,3打1緊係re喇,,到時你咪講哂我開場既,,鐘意禁咩關你事咩,,,,你咁勁就自己開場,,你叫全火影最勁既,,同我地3打 ...
就算唔計呢場31,問心你地3個走過幾多次,上幾次用唔同AC同你地玩咪又係走場,之後一入場就係咁踢我,仲有當時你冇講過RE囉,係你地3個無啦啦走哂,扮哂野

哈哈好有同感....d人上場唔夠打....話咩認輸..之後走場.....第二次入佢場個時..係咁踢我,唉...........................

引用:
原帖由 asd19950724 於 2010-8-31 17:52 發表

就算唔計呢場31,問心你地3個走過幾多次,上幾次用唔同AC同你地玩咪又係走場,之後一入場就係咁踢我,仲有當時你冇講過RE囉,係你地3個無啦啦走哂,扮哂野 ...
笑哈哈~你話唔同AC,你咪講曬。我話我用唔同AC同你玩你走成千次。柒頭講野都可信?

DeviL團  ╭DeviL★花走場有rp為證
請wing求解定點!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 豬8戒 於 2010-9-1 15:32 發表

笑哈哈~你話唔同AC,你咪講曬。我話我用唔同AC同你玩你走成千次。柒頭講野都可信?
有得你唔信?RP就係證明,走場仲柒頭前柒頭後,講咁多野為乜呢你

我認為至少有兩個或以上的rp證實是刻意走場 才受理舉報

係佢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

走2次仲要都有rp-_- 先至計 呢個版開黎有乜用?
版主都係放一次rp 即係唔知係版主無能定係你廢up
走左場被人放rp 咪入黑名單囉 呢個又話唔計 果個又話2次先計
版主都係放一次咋wo 咁即係你地成個團話乜就乜?

不過玩game又唔係為左人 有時迫住要走都無可奈何 相信大家都試過
如果真係覺得佢成日搵藉口走 唔係真係有事走果d先掉個rp上黎

其實哩個黑名單的確冇咩用  記左落去既人都仲玩緊 同埋都唔知邊d有心邊d冇心
post出哩只會引起罵戰! 實用性不大 又成日冇更新

呢個廢post不如比佢沉底啦
有咩事 另開個新post出黎

引用:
原帖由 草泥馬11 於 2010-9-7 23:06 發表
有devil人走場,團長廢事罵自己人唔理此post了,此post已完
沒有這回事吧!

引用:
原帖由 killerkin999 於 2010-9-6 22:33 發表
走2次仲要都有rp-_- 先至計 呢個版開黎有乜用?
版主都係放一次rp 即係唔知係版主無能定係你廢up
走左場被人放rp 咪入黑名單囉 呢個又話唔計 果個又話2次先計
版主都係放一次咋wo 咁即係你地成個團話乜就乜?

不過玩 ...
多謝你的意見!
現在 有給我記過的玩家 某部分 已被刪名!
因為他改過!

yin31833

yin31833yin31833

引用:
原帖由 小說 於 2010-9-8 17:59 發表
yin31833yin31833
請上傳 rp/圖片!

發新話題