發新話題

比賽: 花﹑夜 vs 高潮CoOLTiN

[Close]
王者澳門第一團 無品團
書左個品

輸左唔敢上黎回覆 我都係第一次見

回復 27# 的帖子

如果對方棄權當然沒問題

因為我們是不承認vLan 以外的平台比賽replay.. (這是考慮到公平性問題)
按照指引 理應當兩隊均無作賽, 但考慮到你解釋的原因

現定於 2010年07月12日 22:00 重賽
請盡快和你的對手商議重賽事宜 並 請確保隊員能成功連線

規則如其他場次相同 , 比賽前 30分鐘 報到.
於限定時間 60分鐘內未能報到, 當棄權論
所以不用太擔心..

現在打了3場比賽
可惜vlan比賽唔不承認其他平台進行比賽的rp
3場比賽也是在ggx進行的
一句到尾;;
一係重賽
一係雙雙否決
我方再次重申
引用:
原帖由 chontat 於 2010-7-11 21:11 發表
唔係唔敢上黎;;

我代表高潮COOLTIN
宣報重賽
時間明天12點後

引用:
原帖由 chontat 於 2010-7-11 21:11 發表
信長只是一種遊戲
請不要用語言中傷我方隊員
請自重

唔係唔敢上黎? 上黎你又唔回覆你輸左 比賽前講過d咩你扮無知青年? 扮失憶?
你輸唔起我冇計 咁唯有聽日收多你地一次皮 聽日請殺我多d
聽日又要收多你地一次皮 我唔好意思

好吧就明天12點後重賽
時間以此post作最終決定

請雙方留意 #33 的重賽日期及時間

回復 36# 的帖子

[輸左唔敢上黎回覆 我都係第一次見  ]
請問邊一個字眼有中傷成份? 請賜教

現定於 2010年07月12日 22:00 重賽
夜晚10點重賽?

引用:
原帖由 chontat 於 2010-7-11 21:21 發表
唔係唔敢上黎? 上黎你又唔回覆你輸左 比賽前講過d咩你扮無知青年? 扮失憶?
你輸唔起我冇計 咁唯有聽日收多你地一次皮 聽日請殺我多d
聽日又要收多你地一次皮 我唔好意思 ...
我已說了我方無法進入vlan喔.
在此先請板主看看這人的言行舉止
再重申一次
請注意你既字眼

唔好意思 我打漏左一個字 收多你地一次皮包

請注意言行
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

唔好係到扮高貴 扮無知 我忍受唔到

發新話題