67 12345
發新話題

求重開紅色警戒2(尤里版)支持區

[Close]

求重開紅色警戒2(尤里版)支持區

支持重開紅色警戒2(尤里版)
我好想玩呀,先前去網吧同人地打,都幾好玩!!

我都想玩呀~

支持先

我想裝返 但唔知係邊到裝> <''

支持

= =紅警2 是舊式連線

不是lan 是做不到的= =

《紅色警戒2》的區域網路連線所使用的通訊協定不是
TCP/IP,而是IPX/SPX

但係我記得vlan初版個時支援紅2/Yuri

引用:
原帖由 yausingwu 於 2010-8-14 15:52 發表
但係我記得vlan初版個時支援紅2/Yuri
呢方面我搵龍大求證一下

正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正

我上傳4個檔案
1. 廢除IPX 改用TCP/IP補丁
2. 改善運作速度 對win7同lan連線, 特別有幫助  
3. 開超過1024x768既方法 (同2.既教學放係一齊)
4. 更新檔 更新左RA2 先再更新 yuri, 因為有d野係共通
說明我已經放左係rar入面既txt檔度

次次都係要入綜合區
有時成200人, 真係好lag架
如果可以多一個RA2區就正啦~
希望想對 但係唔識既人, 可以幫到你啦
我不嬲用開1680x1050, 最盡8人場(2個人)打(6電腦)都試過
玩埋mod狂整大爆炸都得, 用eeepc901去玩都得
完全冇問題, 一隻經典舊game, 機唔洗勁, 又好玩, 得閒玩下唔錯架~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 10# 的帖子

thx晒~
姐係可以用IP同fd連?
洗唔洗借用vlan?

引用:
原帖由 tkc040213a 於 2010-10-3 17:39 發表
thx晒~
姐係可以用IP同fd連?
洗唔洗借用vlan?
一定要vLan架 出RA2間westwood都執好耐啦 非區域連線既方法已經唔存在啦
除非你話你d朋友上你屋企 駁線/router咁連lan就唔洗vLan既 (e.g.兩部notebook搵一條RJ45線駁住)

支持,紅警2(尤里)系經典中ge經典(感覺紅警3 5及2好玩) 大6好興玩紅警2 次次都爆區ge 大6某某平臺有得連 我相信vlan可以整到ge!

補充,我親身試過同人打的 附上download 100%對戰到ge 希望vlan開翻e個區 除左紅警2 還希望開埋cnc將軍

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

vLan 綜合區 RA2 Yuri 連線示範
http://www.youtube.com/watch?v=HAmsMn2FRw0

67 12345
發新話題