發新話題

再次被版主sweetom無理扣分。請加強監管這位版主操守。

[Close]
引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-4-28 23:39 發表
重申:在下帖子內是有文、圖標明程式作者是誰。
你自己去Google 參考一下其他人出這樣的Post敢不敢說是原創吧..

引用:
原帖由 RyuSuke 於 2007-4-28 23:44 發表

你自己去Google 參考一下其他人出這樣的Post敢不敢說是原創吧..
屬性框是必需要的。

那麼閣下認為用[原創][轉帖]還是[討論]?

sweetom之所以扣在下分,原因為「不把屬性框改為[分享]」就這樣。

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-4-28 23:45 發表

屬性框是必需要的。

他沒說這3個的問題
他是叫你在屬性框前或後加上一個[分享]啊

失敗者的幽靈團員

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-4-28 23:45 發表

屬性框是必需要的。

sweetom之所以扣在下分,原因為「不把屬性框改為[分享]」就這樣。
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=25080&extra=page%3D1
這樣不行嗎???

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-4-28 23:30 發表
2007-4-26 21:04閣下提出
原創:要文章中所有都歸屬發帖人製作,所以在下就錯。

2007-4-26 22:34閣下的意見被駁回
在下提出帖子內全都是在下製作

2007-4-26 22:51閣下提出
法庭審你有罪有埋罪証,就係有罪。

2007-4-2 ...
我想知你究竟有冇朋友?
1.原創:要文章中所有都歸屬發帖人製作
例1:動畫字幕組發種,人地將種係其他論壇發出,但內容原創,你夠唔夠膽話係原創
你話夠...我冇野好講,同埋唔會再有字幕組
例2:人地跌左錢係地下,你執左,但係人地馬上發現,你會唔會話d錢係你?
你而家就好似用d錢上面無寫明呢d解釋

例1同2唔夠,畀d貼切
龍哥開發vlan...人地係論壇發帖話vlan,仲要仲要係佢自己上載,唔係連結咁簡單,開頭冇寫邊個整後來版主叫佢加番,佢最後都有加,話呢隻軟件由龍哥整but區區一行字,但寫明原創...你覺得如何?好合理?好岩....而當佢地人指正佢,佢理直氣壯話冇錯....用一堆反道理黎証明佢岩,
你話我地應該點?

同埋你有冇睇清楚我講過d乜,我話你可以用原創,但唔該你係標題講清講楚,改完之後話畀版主聽

先回答在下問題

用[原創][轉帖]還是[討論]?

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-4-28 23:47 發表
先回答在下問題

是分享喔
低能...

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-4-28 23:47 發表
先回答在下問題

[轉帖][分享]   而家係咪一定論壇3個後面唔加得多一個屬性框
加左駛唔駛死???你而家唔係固執一些對的事
這只是歇斯底里

失敗者的幽靈團員

引用:
原帖由 立哥 於 2007-4-28 23:47 發表

我想知你究竟有冇朋友?
1.原創:要文章中所有都歸屬發帖人製作
例1:動畫字幕組發種,人地將種係其他論壇發出,但內容原創,你夠唔夠膽話係原創
你話夠...我冇野好講,同埋唔會再有字幕組
例2:人地跌左錢係地下,你執左,但 ...
水多帖....
代答...
死神是不需要朋友的

引用:
原帖由 Saghk00496 於 2007-4-28 23:50 發表

[轉帖][分享]   而家係咪一定論壇3個後面唔加得多一個屬性框
加左駛唔駛死???你而家唔係固執一些對的事
這只是歇斯底里
說到尾各位也是要用[轉帖]

再寫多次

為何不用「轉帖」:
一、不是轉自任何地方
二、即使程式不是在下製作,那程式也不屬於「帖」。
三、基本上全文也是原創的,只有按下連結(到達另一網址)的程式不是本人所製作。

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-4-28 23:52 發表

再寫多次

為何不用「轉帖」:一、不是轉自任何地方
三、基本上全文也是原創的,只有按下連結(到達另一網址)的程式不是本人所製作。

...
妳分享那程式不在帖子內容嗎
低能...

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-4-28 23:52 發表

再寫多次

為何不用「轉帖」:一、不是轉自任何地方

...
我不是叫你用轉帖
我只是說在論壇供給選擇的3個屬性框後面加多一個[分享]的屬性框
我由上面的帖一直都係講緊呢樣野  
請你唔好歪曲本人既原意

失敗者的幽靈團員

引用:
先回答在下問題

你有沒有看我的Test post????
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=25080&extra=page%3D1

一開始已經Demo給你看...
你完全可用[原創]...因為文和介紹是你打...
但麻煩你加多個[分享]行嗎........?????
而且版主一開始也只是叫你改....沒叫你改什麼...沒叫你改[轉帖]or[討論]

引用:
原帖由 潮小花 於 2007-4-28 23:54 發表

妳分享那程式不在帖子內容嗎
那只是普通連結。
引用:
原帖由 Saghk00496 於 2007-4-28 23:55 發表

我不是叫你用轉帖
我只是說在論壇供給選擇的3個屬性框後面加多一個[分享]的屬性框
我由上面的帖一直都係講緊呢樣野  
請你唔好歪曲本人既原意
那就好了。

請問屬性框為[原創]有沒有問題?

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-4-28 23:56 發表
那只是普通連結。
那這個連結是轉自其他地方的連結嗎
低能...

發新話題