發新話題

[趣味] 對各位的第一印象 - 多多得罪一﹏一||千祈唔准笑

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
無我份?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

怎玩阿                              

引用:
原帖由 kaka123 於 28-6-2010 05:14 PM 發表
無我份?
引用:
原帖由 絆月~cLaSS 於 28-6-2010 05:11 PM 發表
紀敏.....我呢
兩位..未經過深入了解我唔清楚..

以上貼出既人全部都相識超過一年半以上
就算有d係之前冇咩點傾計~近排先至開始熟.
始終都叫做起碼知道左個名一年半以上..囧..
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

hey

引用:
原帖由 小御 於 2010-6-28 17:07 發表

唔好將我既等級同佢地相提並論
佢地拍馬都追唔上
所謂三毒係

小御
                     /     \
                   /   毒  \
                 /   三 角  \
               fel----------劍

按下圖進入正規區

引用:
原帖由 ME]AnDy 於 2010-6-28 17:53 發表

所謂三毒係

小御
                     /     \
                   /   毒  \
                 /   三 角  \
係咪仲毒過我

第一個圖的意思係咪洛水狗=.=?
做人留一線,日後好相見。

引用:
原帖由 紀敏 於 2010-6-28 17:19 發表

兩位..未經過深入了解我唔清楚..

以上貼出既人全部都相識超過一年半以上
就算有d係之前冇咩點傾計~近排先至開始熟.
始終都叫做起碼知道左個名一年半以上..囧.. ...
[亂人]唔係對各位的第一印象咩?[/亂入]

幾時龍變左狗嫁

引用:
原帖由 〝Cry_Y[☆] 於 2010-6-28 17:56 發表
第一個圖的意思係咪洛水狗=.=?
北極熊呀醒目   

話說 點解我得支野=[  體現唔到我個境界wo
YUI*FlowerFlower*

引用:
原帖由 絕夜s劍乂 於 28-6-2010 06:20 PM 發表

北極熊呀醒目   

話說 點解我得支野=[  體現唔到我個境界wo
你知唔知枝dior 八百幾蚊一枝~仲要絕埋版?
引用:
原帖由 黑色Sky 於 28-6-2010 06:13 PM 發表
幾時龍變左狗嫁
連小學果陣已經教過既北極熊~呢d咁珍貴既動物你都認唔到.你真係要重新學下生物學既基本!
引用:
原帖由 借粟一燒._. 於 28-6-2010 06:07 PM 發表
[亂人]唔係對各位的第一印象咩?80193[/亂入]
真人又未見過又冇乜點一齊真心膠過~_~"~點搵象徵圖wor

Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 紀敏 於 2010-6-28 18:48 發表

你知唔知枝dior 八百幾蚊一枝~仲要絕埋版?

連小學果陣已經教過既北極熊~呢d咁珍貴既動物你都認唔到.你真係要重新學下生物學既基本!

真人又未見過又冇乜點一齊真心膠過~_~"~點搵象徵圖wor ...
原來講真人~_~
我以為user名tim...
此刻只有一個形容詞可以形容自己/_\

引用:
原帖由 借粟一燒._. 於 28-6-2010 06:59 PM 發表

原來講真人~_~
我以為user名tim...此刻只有一個形容詞可以形容自己/_\
樣樣都有
有d係講佢地users name卑我既特別感覺
有d係佢地個人卑我既感覺

Gaming Live

引用:
原帖由 紀敏 於 2010-6-28 18:59 發表

樣樣都有
有d係講佢地users name卑我既特別感覺
有d係佢地個人卑我既感覺
咁我咪又_多次?

引用:
原帖由 ME]AnDy 於 2010-6-28 17:53 發表

所謂三毒係

小御
                     /     \
                   /   毒  \
                 /   三 角  \
呢度畫唔到立體圖咋
唔係既話你仲唔係 三角中既top side?

發新話題