27 12
發新話題

baby 9v9

[Close]
baby係8v8出沒咩?係vs 01定coop 01,你講到佢好似正係識玩kai run咁,你唔比去8v8玩個條友係扮baby來玩野咩?冇錯,你講得啱,baby的確玩kai run,但唔係場場lor,至於你地話baby TK,我覺得更加好笑,如果佢真係玩Tk,咁我都唔會同artak幫佢講野啦,玩開9v9都知佢係點,一定唔會玩tk

虛擬物品姐...又唔係拎你條命= =|||
始終錢財身外物

哈...wtf仲慘過你
人地用哂佢d$都唔止...仲要開外掛9沖...
個名係咁比人凸
呢d事真係好難搞....
除非你以前成日玩開...d人知你咩人品啦!

gd luck!

引用:
原帖由 littlebaby 於 2010-6-28 11:52 發表
無奈無左d $$
我d fd 話我知有條粉人專係夜晚用我個名去玩9v9
佢用我d $ 同9run都算la,佢仲令我無左5000exp
人家辛辛苦苦一日打得2~3hour得到ge exp ,佢同我用tk扣曬
我而ga 清清楚楚講一次(((my onlin ...
hi,,我系S級
我都無左2皮野呢幾日
至於你話少左d exp,我林有兩個原因
首先一定唔系tk人,射夠5000槍晨早會比人kick
最可能原因系你系ser 1玩完又去ser2玩,禁你之前系ser1玩果d exp會無左架,我試過禁無左一萬exp & $$
第二唔知系咪admin將個場名exchange左,eg.ser 1 <->ser2 ,有時無端端玩左幾千exp突然又變番開頭玩禁

S級 very sad, i will checkcheck the exp system

引用:
原帖由 Rm1902 於 2010-6-29 12:33 AM 發表

hi,,我系S級
我都無左2皮野呢幾日
至於你話少左d exp,我林有兩個原因
首先一定唔系tk人,射夠5000槍晨早會比人kick
最可能原因系你系ser 1玩完又去ser2玩,禁你之前系ser1玩果d exp會無左架,我試過禁無左一萬ex ...
=,....,=
i know that "TK" can not lost 5000exp,but "fire" can!!! 1s+1ppl=2exp

引用:
原帖由 kennylau92 於 2010-6-28 06:25 PM 發表
收皮啦你,tk完我扮替身
so i told la,if you see "baby",you should kick him!!!!!!!!!!你5 kick 佢,我想係你ge 問題
+上,如果我 "kai run",我一定用shortcut 30~60秒到 saferoom (制都5開) =,....,=
我係有玩88,9527 都認.但都只係下午時間...(9v9 ser is opened >4:30)
summer holiday is boring .>O<.

引用:
原帖由 snipper_hk 於 2010-6-29 12:53 AM 發表
S級 very sad, i will checkcheck the exp system
Admin .>x<.
其實我5 mind 佢用"baby"去玩,佢有佢ge自由~~
但如果佢係因為$$而用人地d名(like "wtf"),
我建議你delete 左個 "儲$系統"去~~
因為我只用$30去買axe, 一場.

引用:
原帖由 littlebaby 於 2010-6-29 15:37 發表

so i told la,if you see "baby",you should kick him!!!!!!!!!!你5 kick 佢,我想係你ge 問題
+上,如果我 "kai run",我一定用shortcut 30~60秒到 saferoom (制都5開) =,....,=
我係有玩88,9527 都認.但都只係下午時 ...
我睇見你都把火,
第一,你話踢就踢到啦?個表冇名我吹得脹咩,你咁都諗吾到我想係你ge問題.
你真係俾人吊極都吾化,你仲以為自己好醒,l4d 有1,2個附和你,你就當自己神手?
仲有,行shortcut好型.好威??你跑咁快,都係想人地話..
''baby哥.你點可以走咁快架?
''師父,,教我走shortcut啦?
baby 哥.咁多個最勁係你?
你係咪出聲lol.吾洗9沖惹人注意wo.
基本知識都未夠,未學行學走.學人玩shortcut.
食多幾年飯啦,人地笑你傻仔架.神手..

引用:
原帖由 littlebaby 於 2010-6-29 15:37 發表

我係有玩88,9527 都認.但都只係下午時 ...
仲有係said 吾係told.

引用:
原帖由 kennylau92 於 2010-6-29 20:54 發表

仲有係said 吾係told.
係as i said, 改d唔改d
"學人玩shortcut" <------ 心諗又唔係難- -" 打機下下都勁嚴肅正經跟住程序玩, 開制就開制, 玩黎有咩意思
tk扣得兩三血都要小人, 咁少事都唔可以當係玩, 容忍下, 打機打到咁認真, 何必?
所以我自己都會team harm下, 係玩的一部份, 唔係team kill 就得啦 朋友, 打機時睇開d啦

引用:
原帖由 penisface 於 2010-6-29 22:04 發表
係as i said, 改d唔改d
"學人玩shortcut"  
朋友.你知d吾知d 我就同你講..
你岩.shortcut 吾難架.係8.8埸沒問題.我想同佢講,如果係4.4 埸咁玩.實俾人插死.
你岩..打機for fun 吾洗咁嚴肅,都係輕鬆下架姐..我平時好少係vlan區留言.但條baby我真係
忍沒可忍,,
首先,佢吾單止tk 我幾血.係幾十血,我吾理係真定假baby啦..
第二,我玩親8.8埸.10埸有8埸都見到佢,,見親佢咩都帶頭沖,主體都吾理.,我好心好氣開咪同佢講..
''baby 你等埋啦,你死左救吾到你啦''
佢走去打d 似英文非英文同你講,shut u fk up..<--我吾理係真係假
你打機吾認真吾代表其他人立埸一樣..
當你埸埸都同親一個人玩..
''吾理你意見,打亂節奏,開咪堤點下佢.吊番你轉頭..隻game 吾係一個玩曬架.咁沖意沖.單機啦

27 12
發新話題