發新話題

vLan.x86 Vista 版本測試版

[Close]
可以詳細講番PROTOOL果度點做- -?

VISTA幾時先上到VLAN連到魔獸GA...

測試完未呀??好想快D用VISTA上VLAN同D FD玩魔獸呀..><

引用:
原帖由 QQXX 於 2007-5-3 12:26 發表
測試完未呀??好想快D用VISTA上VLAN同D FD玩魔獸呀..>
如果係同識得既FRD 玩...
可以用住HAMACHI先

我ge意思系想同我d fd玩信長打出面d人呀....
vlan加油呀..快d整到vista可以用到vlan la

唔該曬!...依家用倒V-LAN啦..

點呀??而加個VLAN整到點>??幾時先可以用VISTA上VLAN玩魔獸?

做哂你叫我做個d之後開

附件

啟動IPvEx96失敗! 檢查IPvEx96 栛議區域是否正確安裝
我跟哂你做架啦....

附件

我只有IPvEx86 Protocol Driver
冇IPvEx86 Protocol

附件

還有我看到你開的是chxxl for mxxxxxxxxxxxxxx的>3<

我vista 64bit安左玩唔到的=.=

引用:
原帖由 fai85829 於 2007-5-6 00:08 發表
我vista 64bit安左玩唔到的=.=
只會提供32bit 版本

good ~!i need it long time low ~! thank yoiu ~!

我用怎么会说开启虚拟网卡失败的阿?

發新話題