發新話題

vLan.x86 Vista 版本測試版

[Close]
引用:
原帖由 QQXX 於 2007-4-22 18:16 發表
開左VLAN之後開唔到WAR3呀..
點解咁GE...
但關左VLAN之後就開到WAR3......
HELP
我都係AR~開左VLAN就入唔到WAR3

我唔明點樣整幫幫我唔該
我好想玩呀

bf1942 ...
用左ROUTER 同唔用ROUTER 都搵唔倒/開唔倒SERVER

咁幾時先玩到呀....???
help

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2007-4-22 12:33 發表
歡迎你參與 IPvE.COM vLan Vista 版本測試, 如測試中遇到任何問題, 希望可以詳細告知.

1. 將 vLan.x86.zip 檔案解壓到 C:\ 或 桌面;

2. 在區域連線 -> 本地連接 中安裝 網絡通信協議 (Protocol), 選擇 vLan.x86 文 ...
咁几時先至可以可以玩到魔獸~~~~~~

點解咁GE...
HELP

咁樣幾時先可以玩到得...快d救救我la........教下我應該點做

引用:
原帖由 QQXX 於 2007-4-23 21:51 發表
點解咁GE...
HELP

咁樣幾時先可以玩到得...快d救救我la........教下我應該點做
係唔係入左非真區??試下入真區

介意答我這版本會改變IP的嗎?

因為我用此版本開伺服...
在遊戲中依舊是顯示家中區域網絡的IP 而不是VLAN 的...
朋友並不能找到我的伺服和我也找不到任何伺服

ccccccccccccccc

引用:
原帖由 skswujian 於 2007-4-22 23:05 發表
xp系统能测试吗?

是简体版吗?

另问问管理员什么时候开个RTS绝地风暴区

申请帖被我发在IPvE.COM vLan 互聯對戰論壇 » 聯機方法 & 使用參考 » 你怀旧了吗? 申请开游戏区RTS:《绝地风暴2:风起云涌》

不知道为什么 ...
只適用于 Vista 版本, 至於 绝地风暴2:风起云涌 我希望還能找到來作測試.

謝謝你提出, 原來論壇改版後, 論壇的設置都亂套了

引用:
原帖由 天使與惡魔 於 2007-4-24 17:23 發表
介意答我這版本會改變IP的嗎?

因為我用此版本開伺服...
在遊戲中依舊是顯示家中區域網絡的IP 而不是VLAN 的...
朋友並不能找到我的伺服和我也找不到任何伺服 ...
請問所玩遊戲?

引用:
原帖由 QQXX 於 2007-4-23 21:51 發表
點解咁GE...
HELP

要到週末先可以進行測試

引用:
原帖由 sweetom 於 2007-4-22 12:39 發表
睇返影片 完來有野做錯左 : [

不過呢 自改左Vista之後

load野 慢晒   
Me too...
玩C&C3用1680x1050玩窒到得番每秒兩三格
但自己單機玩果陣超流暢ga ma(我用緊8800GTS)

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2007-4-24 16:07 發表

係唔係入左非真區??試下入真區
我試過la..入左真區..系開到魔獸....但系一陣之後,就話vlan停止運作...都系玩唔到呀.....

而加我入VLAN再入魔獸..入到魔獸後彈返出去話VLAN已經停止運作///

發新話題