35 123
發新話題

可棄置

[Close]

可棄置

關帖 plz                        .

關帖 plz                            .

未知用黎做咩 ----------------------

關帖 plz ....................................

留位.......................................................

留位.......................................................

推一推post , 讓更多身邊既人知道佢既存在 .

回復 12# 的帖子

1. M群唔係一個FPS團隊 , 佢既存在並非同人聯機為主 .

2. 公開招募 = 邀請加入M群 = 招收M群成員 .

回復 15# 的帖子

哈哈 !   咪教壞人啦

引用:
原帖由 sampos 於 2010-5-28 13:41 發表

差唔多的啦,
因為我都係其中一位受害者,成日俾你地無條件咁調過去而又唔問清楚別人的意願

所以話非M群玩家喺佢地的ser絕大部分都係被SM居多 ...
你有咁既誤解都好正常 , 因為M群有時想同一TEAM玩 , 調隊就變得自自然然 , 而且大家都以娛樂為重 , 唔計較贏輸 ,

又鍾意吹水 , 就更加想同一隊伍 .

不過你有一點係錯誤的 . 即使M群成員聚集一起 , 不代表 可以 / 會 SM街場 , 根本無充分理據支持SM既出現 .

即使M群大部分玩家都使用MIC交流和溝通 , 都不代表玩得好 , M群成員實力亦不見得高人一等 , 所以兩者並無衝突 .

向不明白M群存在之目的的玩家交代一下 : 與其說M群是個(FPS)團隊 , 倒不如形容為一個俱樂部 , 用作交流 , 聯繫 ,

凝聚各方力量去爭取 , 去滿足大家所追求的東西 , 並非只顧技術 , 只顧比賽 , 只保持隊友與隊友之間的關係 , 反而透過

M群結識一群擁有共同興趣 , 志同道合的同伴 , 享受遊戲帶來的樂趣 , 只是如此的 .

P.S : sampo , 希望你唔好再有咁既誤解 , 再者 , M群現時發展當中 , 未來日子會有更多改變 .

引用:
原帖由 gabrielwong216 於 2010-5-28 23:22 發表
i want to join too
msn:[email protected]

I don't have any special skills,because i am a beginner in vs mode,i want to learn more skill about how to play vs so i want to join the group,i ap ...
引用:
原帖由 choimo 於 2010-5-29 00:28 發表
我都想加入AR~~入黎學下野~~
我玩對抗唔算好勁,但係都唔係新手,邊個位打人我都識GE~~
遊戲ID係S-star
MSN:[email protected]
技術不足不是問題 , 但你地至少對遊戲既操作 , 對特感及地圖環境既認識已有一定掌握 , 咁入黎先有意思 .

M群唔要求技術高超既玩家 , 但更不鼓勵初生之犢加入M群 , 預先通知你地 .

另外 , 呢度好清楚講明介紹唔需要LIST MSN Address , 一來冇作用 , 二來為保障他人私穩 . 如需聯絡 ,

我可以係度或PM你地 , 以後請留意 .

P.S : S-Star , 占士哥應已回覆你 .

35 123
發新話題