發新話題

可棄置

[Close]
。 Game ID:好熱呀

。 L4D2 經驗 :由L4d1到以家

。 平均上線日子及時間 :不定,1~5可以4:30~10左右,星期6就可以更長

。 擅長模式 : Versus / Coop / Survival / Scavenge (只選一項)好難選=.=VS同COOP都OK

。 加入M群目的 :一齊玩,一齊鑽研更多野

。 能否建設伺服器 : 能 / 不能[可以]

。 建設伺服器經驗 : (冇開過場唔駛答)L4D1開始到以家

。 對插件瞭解程度 :自己寫過插件,唔係太勁

。 能否製作影片 : 能 / 不能幫手錄IS OK

。 其他身份 / 補充 :良好市民
多多指教^^

另外想申請聯盟^^
SER名:好熱呀└◎┴◎┘

引用:
原帖由 sam00123 於 2010-5-30 20:34 發表
。 Game ID:好熱呀

。 L4D2 經驗 :由L4d1到以家

。 平均上線日子及時間 :不定,1~5可以4:30~10左右,星期6就可以更長

。 擅長模式 : Versus / Coop / Survival / Scavenge (只選一項)好難選=.=VS同COOP都OK

。 加 ...
好多謝你咁支持本M群 , 希望未來日子裡能夠同舟共濟

#1. 加入M群地址時 , 請補充 vLan ID & Game ID
#2. 成功加入後 , 請立即禁「MSN震動按鈕」 , 啟動 「M群控制版」, 將昵稱改為該玩家名稱
#3. 盡快向M群成員表明身份

M群地址 : [email protected]

引用:
原帖由 sam00123 於 2010-5-30 20:36 發表
另外想申請聯盟^^
SER名:好熱呀└◎┴◎┘
呢方面你無須擔心 .

VS01: 占士哥~多人伺服升級至

23) 本伺服已更新至 2.0.1.9
       4202版本
[update by 31/5/2010]

詳情請到此連結:
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=185044&extra=page%3D1

RD 你唔覺得果個人借緊coop01 9vs9黎殺人咩? 自說自話咪好,唔好拉人落水。

引用:
原帖由 minababy 於 2010-5-31 10:54 發表
RD 你唔覺得果個人借緊coop01 9vs9黎殺人咩? 自說自話咪好,唔好拉人落水。
咪答佢問題, 或者俾佢影響帶動到

唔想干涉呢類無關痛癢既問題

何況根本無人識佢....

別給這類人, 影響整體情緒或造成罵戰啊

玩完lu~

好開心

我都想入一齊玩~

介唔介意提供以下資料呢 :

> 玩左L4D2幾耐 ?   1年半左右

> 多數咩時間玩 ?  夜晚/深夜

> 活躍邊個 分區 ?  vs01 / 11ser

> 擅長玩咩模式 ? 咩都差唔多

> 多人對抗既第一印象 ~ 好想真係試下全部人都合作

> 對多人對抗有冇興趣 ~ 麻麻...始終成日入到d場入面d人都好唔合作...

> 對M群既印象 : 聽朋友講: 你地幾好人~好願意吹水~合作去玩~所以想加入一齊玩

> 加入M群目的 : 認識更多合作方式~組下隊一齊打44 / 得閒吹下水~識下新朋友

> 擅長用咩 : 以前都會散彈+近戰~ 後來比人點醒左,44的話多數步槍+近戰 / 多人的話可能都會多用步槍方便救人

> 專長 / 技術 / 才能 : 冇咩特別勁ge野...因為我覺得就算個人技術有幾勁都好都要靠合作先得

> 補充 : 由l4d1時代就開始熟識唔同指令(未必係cheat) 例如: 參數等等,係到最近插件出多了...家又不能開場...所以沒有再去深究....

引用:
原帖由 翼小天 於 2010-6-1 01:08 發表
我都想入一齊玩~

介唔介意提供以下資料呢 :

> 玩左L4D2幾耐 ?   1年半左右> 多數咩時間玩 ?  夜晚/深夜
> 活躍邊個 分區 ?  vs01 / 11ser
> 擅長玩咩模式 ? 咩都差唔多
> 多人對抗既第一印象 ~ 好想真係試下全部 ...
其實呢 , 個申請格式已修改 - 比以前更精簡 , 冇諗到你都好用心回答所有資料 ........

我都好歡迎你加入 , 不過 , 為統一處理所有申請 , 逢星期日才會正式批准大家既申請 , 請耐心等候通知 .

不便之處 , 敬請原諒 .

。 Game ID:錯愛

。 L4D2 經驗 :由L4d1到現在

。 平均上線日子及時間 :不定,1~5可以4:30~10左右,星期6,日就可以更長

。 擅長模式 : Versus

。 加入M群目的 :一齊玩,一齊鑽研更多野,同一齊開心

。 能否建設伺服器 : 不能sosad

。 建設伺服器經驗 : 開過幾次

。 對插件瞭解程度 :開過幾次,裝上網果d插件就知.e.g. shopping system
。 能否製作影片 : 唔識

。 其他身份 / 補充 :以前joker 團人(l4d1)

引用:
原帖由 fatfat100 於 2010-6-1 10:23 發表
。 Game ID:錯愛

。 L4D2 經驗 :由L4d1到現在

。 平均上線日子及時間 :不定,1~5可以4:30~10左右,星期6,日就可以更長

。 擅長模式 : Versus

。 加入M群目的 :一齊玩,一齊鑽研更多野,同一齊開心

。 能否建設伺服 ...
為統一處理所有申請 , 逢星期日才會正式批准大家既申請 , 請耐心等候通知 .

另外補充下:
都有mic~可以有咩都方便溝通~
係小煙個fd-3-

Game ID:卍七蚊卍。 L4D2 經驗 : l4d1到而家

平均上線日子及時間 :晚上/凌晨

擅長模式 : Versus
加入M群目的 :想多d人一齊玩..吹水..team work

能否建設伺服器 : 能

建設伺服器經驗 : 識開vs..寫實..生存..清道夫個d

對插件瞭解程度 :一般般

能否製作影片 : 不能

其他身份 / 補充 :好希望可以同大家一齊合作..吹水...=]

回復 58# 的帖子

就算唔入M群都可以一齊係SER.度一齊吹水 , 一齊合作啫 !

引用:
原帖由 長勝王 於 2010-6-3 03:11 發表
平均上線日子及時間 :晚上/凌晨
我比較欣賞你的上線時間, 剛好和我們群能配合.

發新話題