發新話題

可棄置

[Close]

可棄置

關帖 plz                        .

關帖 plz                            .

未知用黎做咩 ----------------------

關帖 plz ....................................

留位.......................................................

留位.......................................................

推一推post , 讓更多身邊既人知道佢既存在 .

請問公開招募既意思係咪招人入團?
L4d2:kan

回復 12# 的帖子

1. M群唔係一個FPS團隊 , 佢既存在並非同人聯機為主 .

2. 公開招募 = 邀請加入M群 = 招收M群成員 .

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-5-28 13:05 發表
1. M群唔係一個FPS團隊 , 佢既存在並非同人聯機為主 .

2. 公開招募 = 邀請加入M群 = 招收M群成員 .
咁入M群既作用係咩?
L4d2:kan

引用:
原帖由 fatchan1119 於 2010-5-28 13:10 發表

咁入M群既作用係咩?
作用係俾你優先同M群玩家一組 (只限他們的ser)

如果是非M群玩家的話就會即時調到對面。(他們係唔會考慮到別人的感受同感覺的~)(加上M群玩家太過集中喺一邊,造成了非M群玩家被SM的機率高達100000%之外。對面成日都唔夠人架)

呢個特權至高無上架,細路你執到啦

發新話題